Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Ρε τι βόδια υπάρχουν!

Καλησπερες! Πριν προχωρήσω στο «παρασύνθημα» να πω 2 πράγματα να εξηγηθώ!

1)Δεν μου φταίνε τα βόδια, τα τετράποδα συμπαθητικά αυτά ζωάκια, ομιλώ για τα δίποδα βόδια!
2)Κάποτε έβριζα αρκετά, έπειτα κατάλαβα ότι δεν είναι και τόσο όμορφο και το ελάττωσα κατά πολύ! Κάπου κάπου όμως τα ρίχνω τα μπινελίκια μου έτσι γιατί με σκάνε και πρέπει να τα πω! Σήμερα θα τα πω ένα χεράκι οπότε όποιος έχει πρόβλημα με τα αισχρόλογα θα τον παρακαλούσα να μην διαβάσει και να περιμένει το επόμενο ποστ που θα κάνω αφιέρωμα στον Άγιο-Ιωάννη της κλίμακος.
Ευχαριστώ και συνεχίζω!

Κάλιο να μείνει κανείς στον δρόμο παρά να πέσει σε σπιτονοικοκυρά με 5+1 κάλους στον εγκέφαλο! Μυστήριο τρένο ο άνθρωπος και κάποιες φορές τρένο γεμάτο με σκατά!

Το λοιπόν η ιστορία ξεκινά λίγους μήνες πριν που ήρθε να περάσει κλιματιστικό στο κωλόσπιτο (μιλάω για την σπιτονοικοκυρά πάντα). Εκείνη την μέρα συνεννοηθήκαμε να έρθει ο τύπος(τον οποίο χίλιο-παίνεψε) να το περάσει στις 5 και διευκρινίστηκε ότι θα κάνει μια μόνο ώρα.

Εγώ με το μυαλό μου υπολόγισα πως και δύο ώρες να κάνει πάλι προλαβαίνω να πάω για δουλειά! Εκείνη την μέρα ανοίγαμε live σε ένα μαγαζί έξω από την Λαμία οπότε έπρεπε να είμαι στην ώρα μου κτλ κτλ…

Έρχεται λοιπόν ο μάστορας (μουφατζής) και αφήνει τον ανεψιό του αμανάτι να κάνει την δουλειά! Οι ώρες περνούσαν και αυτός ακόμα έφτιαχνε σωληνάκια… Εγώ το έχω το κόλλημα δεν μπορώ ούτε για κατούρημα να πάω αν είναι ο άλλος στο σπίτι πόσο μάλλον να κάνω και μπάνιο και τα σχετικά!

Αφού περνάει η ώρα και κοντεύω να χάσω την δουλειά μου μαζί με την συνεργασία μου γενικά πάω και της λέω ότι πρέπει να διακόψουμε… Που να καταλάβει η σαραντάχρονη παρθένα με τους 5+1 κάλους που όλη μέρα κάθεται και τρώει από τα έτοιμα;;;

Στο κρανίο ο mousikoulis… παίρνω την μάνα μου, την Στέλλα, τον συνεργάτη μου και όποιον άλλον θέλεις και ακούω γνώμες… μου είπαν και για αστυνομία αλλά δεν ήθελα να το πάω μέχρι εκεί! Έλα όμως που η γαμημένη είχε στήσει αυτί της όπως η πουτάνα κώλο και άκουγε τι έλεγα!

Αφού κάνω υπομονή ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ διαστάσεων(είχα χάσει πλέον την δουλειά) και αφού τελείωσε κάποια στιγμή και ο μικρός τα σηκώνει να φύγει και εκεί αρχίζει το show!

Σ(αγαμητη): Πάω αυτά τα εργαλεία να βοηθήσω το παιδί και έρχομαι να καθαρίσω (!!!!!!!)
Α(εγώ): Δεν χρειάζεται να καθαρίσεις τώρα μπορώ και μόνος μου φύγε
Σ: (με υστερική φωνή) Αρκετά σε ανέχτηκα είσαι έτσι αλλιώς και αλλιώτικα (ένα σωρό μαλακίες που αδύνατον να περιγράψω! Ε δεν ήξερε σε ποιον φώναξε…)
Α: Σε ποιον φωνάζεις ρε; μην φωνάζεις μην γίνει της πουτάνας εδώ μέσα! (φυσικά όχι κάλυψα την φωνή της αλλά με άκουσαν στον 6ο και είμαι ημιυπόγειο)
Να μην τα πολυλογώ αφού απείλησε ότι θα με πετάξει έξω και αφού της διευκρίνισα ότι θα πάρει τα αρχίδια μου πακέτο για το σπίτι φωνάξαμε και την αστυνομία…

Άρχισε τα δικά της, της την είπε ο αστυνόμος γιατί εγώ έκανα την καταγγελία άρα εγώ θα μιλήσω(παρ' τα αγάμητη να μην βιάζεσαι έχουμε πει) και αφού εξήγησα έθεσα το ερώτημα στους Αστυνόμους

‘Δεν έχω το κάθε δικαίωμα να ΜΗΝ την θέλω μέσα στο σπίτι ΜΟΥ;;;;’ (γιατί έλεγε και ξαναέλεγε είμαι ιδιοκτήτρια και ενώ της απαντούσα στα αρχίδια μου ότι και αν είσαι εγώ πληρώνω άρα το σπίτι είναι δικό μου τώρα, αυτή εκεί!)

Οι αστυνομικοί συμφώνησαν ότι δεν έχει καμία δουλειά μέσα στο σπίτι και έφυγαν.
Και αυτή έφυγε πετάγοντας κάτι μαλακίες και καλά να με προσβάλει αλλα για ακόμα μια φορά την έγραψα εκεί που δεν πιάνει η μελάνη(δεν το δοκίμασα προσωπικά και έχω αμφιβολίες επ’ αυτού)!

Αυτά πάνω κάτω σχολιάστε και βρίστε ελεύθερα θα συνεχίσω με ποστ του τι έγινε σήμερα που έφερε υδραυλικό αν δω ότι έχετε περιέργεια να μάθετε τι έγινε με την αγαμήτου και απάρτου γωνία.

Τελικά δεν έβρισα πολύ! :) Ματς Μουτς!

13 σχόλια:

  1. Καλησπέρα! Κάθε φορά που έρχεται μάστορας στο σπίτι έρχεται κ αυτη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ω ναι! Φέρνει τους δικούς της τους "καλους" :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μαλακες....να δουν τα ματια σας!

    ρε γιατι δεν της λες αφου ειναι στοκι,οκ να φερνει τους μαστορες που θελει αλλα να μην σου κουβαλιεται.ουτως η αλλως φανταζομαι σα μαλακας θα καθεται κατω απο το μαστορα και θα του λεει να τον κερασει ενα γλυκο του κουταλιου.
    τις λερω παιδακι μου αυτες.τις εχω σπουδασει!
    εκει που εμενα πριν μετακομισω ετσι κανανε κ σε μας. οσπου μια μερα μας λενε θελω να το δωσω προικα στην κορη μου, οσο πιο γρηγορα μαζευτετα και στο καλο...

    αλλα τεσπα για τη δικη σου σπιτονοικοκυρα λεμε! και μετα τι εκανε? σου κραταγε μουτρα το επομενο πρωι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχα άστα να πάνε κάθεται και καμαρώνει σαν την ηλίθια να βλέπει τι κάνει ο μάστορας... ευτυχώς δεν μένουμε στην ίδια πολυκατοικία! Εγώ της μιλάω παγωμένα και αυτή το παίζει καλή και σιγανοπαπαδιά! Θα πω λεπτομέρειες στο επόμενο ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Xε, χε, χε, καλό, αλλά λίγα είπες. Χαρά στην υπομονή σου αδερφέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάλλον κάτι της λείπει της κυρίας και από ότι φαίνετε δεν είσαι πρόθυμος να της το δώσεις. Όσο για το μελάνι τώρα που το είπες, θα ήταν καλό να της πεις να δοκιμάσει να γράψει το ονοματάκι της, όχι τίποτα άλλο για τα φουκαριάρικα τα νεράκια της…
    Να είσαι καλά, με έκανε και γέλασα, αφού έφερα την όλη σκηνή στο μυαλό μου. Να προσπαθεί να δει αυτή αν πραγματικά πιάνει ή δεν πιάνει μελάνι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χωσε και σωσε!!!!!!!!!!!
    χααχαχαχχαχαχαχαχα
    για γελια και για κλαματα ειναι τετοιες καταστασεις......
    καλα ξηγηθικες παντως :)))

    καλο απογευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καφετζή φίλε μου όντως λίγα είπα αλλά πέρασε ο καιρός και ξεθύμανα! έπρεπε να τα γράψω τότε!

    Ραπανάκι δεν της το δίνω που να σκάσει όμως! το έχεις πιάσει το νόημα! Χαίρομαι που σας έκανα να γελάσετε λιγάκι!

    Κορινόσκυλο αγαπητό! Όσο ζω θα χώνω! Υπόσχεση!!! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. YΠΟΜΟΝΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΠΕΣ.ΟΛΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ.
    ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ.ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να της πεις ότι δουλειές στο σπίτι κάνουμε όταν είναι ξενοίκιαστο...

    Παπάροβα...

    Αϊ σιχτίρ δηλαδίς...

    Θα έχεις πρόβλημα βέβαια. Μιση μέρα να της καθυστερήσεις νοίκι θα σου στείλει ξώδικο. Ξέρεις τι είναι αυτές...; Είναι να μην πάρουν τσιφλίκι στα χέρια τους....

    Άιντε μη θυμηθώ τα δικά μου....

    Καλημέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι είναι αυτή καλέ? Ελεος!!
    Μήπως έρχεται για να παιρνει μάτι? Τι να πω? Θα μου πέσουν τα ''φύλλα μου'' χαχαχα!
    Μαρουλοφιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. delfinoula Οτι και να την πεις τσάμπα θα πάει! ευτυχώς για το νοικι δεν κάνει έτσι αλλα κάνει άλλα!

    marouli Υπάρχει και αυτή η περίπτωση! Βλέπεις έρχεται νωρίς και με ξυπνάει και με βλέπει νεγκλιζε :p

    Φιλιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ μουσικούλη τώρα λες την αλήθεια. Έρχεται γιατί σε βλέπει νεγκλιζε! χαχαχαχα! Νομίζω ότι θα σου πάρω δώρο πυτζάμες χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάνε το φάλτσο σου!