Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

Άτιμη κοινωνία Άτιμη Tellas No4

Το Download μου έπεσε στα δέκα, όχι δεν γίνεται ΔΕΝ έιναι δυνατόν, Tellas που μου ‘ταζες τον ουρανό τ’ αστέρια, μου λες το πρόβλημα πως είναι γενικό…

ΚΟΥΡΕΛΙΑ τα νεύρα μου και πιστεύω όποιος με δει θα το καταλάβει! Δηλαδή έχω ξεμείνει από λόγια! Σίγουρα η κοπέλα που απάντησε στο κέντρο της Tellas θα έχει αντίθετη άποψη σε αυτό αλλά δεν μας αφορά!

Μου είχανε πει από το προηγούμενο ποστ που μετά πήρα τηλέφωνο πως υπάρχει ΠΑΛΙ ένα γενικό πρόβλημα το οποίο θα είχε διορθωθεί ΣΙΓΟΥΡΑ σήμερα…

Παίρνω και εγώ τηλέφωνο να ενημερωθώ και για το θέμα και για την βλάβη που έχω δηλώσει… Απαντάει αμέσως το κέντρο(τι έκπληξη!) Με το που απαντάει η κοπελίτσα λέω: «22310….. για τσέκαρε το…»

«Η βλάβη είναι ανοικτή ακόμα... δεν μας έχουν ειδοποιήσει» μου λέει!
«Μα καλά είμαστε τόσο άχρηστοι; Αυτό είναι από την προηγούμενη Δευτέρα!(ο τόνος της φωνής μου εδώ έχει αγριέψει επικίνδυνα) Μου λέει κατι σου μου αλλα δεν την αφήνω και θέτω το δεύτερο ερώτημα!

«Το γενικό πρόβλημα που υπήρχε λύθηκε;» (τι ήθελα και ρώτησα;;;)
«Όχι πήρε παράταση για 2 Φεβρουαρίου» ΑΥΤΟ ήταν τι με θέλεις εμένα έγινα τούρκος και πιάνω τον (φωναχτό)μονόλογο!

«Αρχίσαμε πάλι τα ίδια του Δεκέμβρη; ΔΥΟ μήνες με παιδεύετε! Τι κοροιδία είναι αυτή; ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ προσεκτικά! Εγω θα περιμένω ΜΙΑ μέρα μόνο μία ούτε ώρα παραπάνω και μετά θα κάνω καταγγελία στην ΕΕΤΤ στον συνήγορο και και και και…. Και θα απαιτήσω και διακοπή χωρίς επιβάρυνση κτλ κτλ τα γνωστα!»

Φυσικά η απάντηση ήταν: Όπως νομίζετε κύριε…

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!

Άτιμη κοινωνία Άτιμη Tellas: No1, No2, No3

6 σχόλια:

  1. ΦΙΛΕ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΔΙΚΤΥΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ,ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ.ΜΗΝ ΧΑΛΑΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ ΟΛΑ ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ (Τ)ΕΛΛΑΣ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΜΟΥΤΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS Ναι θα αλλάξω δεν όντως δεν πάει άλλο! Α΄υριο μάλλον θα γίνει η διακοπή...

    Και σε αυτό το σημείο θα δώσω τα φιλιά μου στην φουκαριάρα την μάνα μου που είδε και έπαθε μεχρι να αφήσει το ανώνυμο σχόλιο! Γεια σου ρε μάνα! Αντι-Μουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ θα παθουν τα νευρα του μωρου μου αμα συνεχισει ετσι η κατασταση... κ δεν θα εχω τι να τον κανω μετα!ε μην πεσει ικ στα χαπια το αρκουδακι μοθ!μουτσ αγαπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αμαν τι παπαρ@@@ες ειναι αυτες

    αλλαξεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    φιλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. skouliki Δεν θα μπορούσες να το θέσεις καλύτερα μα τον ύψιστο! :P Περιμένω ακόμα λίγο και έχω και νεότερα αλλα επειδή αρκετά έγραψα για τους παπαρες θα τα γράψω ολα μαζί πάλι στο τελος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάνε το φάλτσο σου!