Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015

Σκουφάκια με βελονάκι!

Αφού έκανα την προσπάθεια με το παπουτσάκι και χάρηκα τότε ο άπειρος πλέκτης, είπα να συνεχίσω σε πιο δημιουργικά πράγματα!!!

Μπορώ να πω πως τελικά έμαθα μέσω του youtube να πλέκω! Και συγκεκριμένα από αυτήν εδώ την τύπισσα που έμαθα το παπουτσάκι και μετά έπιασα να κάνω και σκουφάκια! Αργότερα πήρα το κολάι που λέμε κι έφτιαξα αρκετά πραγματάκια μέχρι που δεν χρειαζόμουν πλέον αναγκαστικά κάποιο pattern για να πλέξω κάτι!

Πάμε στο παρών τώρα! Σκεφτόμουν να βάλω οδηγίες και τρόπους εκμάθησης στην αρχή εδώ, αλλά υπάρχουν τόσα μα τόσα πολλά που το κάνουν ήδη καταπληκτικά αυτό, που ένα ακόμα τι θα ωφελούσε;;;; Οπότε σκέφτηκα για αρχή να ανεβάζω εγώ σιγά σιγά τα δικά μου και όποιος έχει απορίες ή θέλει οδηγίες σε κάτι εγώ ευχαρίστως να κάνω ποστ για να του λέω! Τώρα αν προκύψει το γυρνάω και σε εκμάθηση θα φανεί από μόνο του αυτό!

Σε αυτό το ποστ είπα να σας δείξω μερικά από τα σκουφιά που έκανα από τότε μέχρι σήμερα!

                                                                                                                                                            Αυτό ήταν το πρώτο σκουφί που έκανα, φαίνεται άλλωστε! (τώρα γιατί βγήκε ανάποδα εδώ εγώ κανονικά το είχα...)Το οποίο αργότερα επανεκτέλεσα! Και προσπαθούσα να δω τι λουλούδι θα του βάλω :p


 Εδώ αυτά που μοιάζουν λιγάκι τα είχα ετοιμάσει για μαγαζί φίλης που ήθελε να τα προωθήσει και να πουλήσω κι εγώ τίποτα ο άμοιρος φοιτητής :p

Αυτό το είχα κάνει για την μάνα μου! Λαιμός-σκουφί-μπουστάκι για δεκάχρονο...(δεν ήξερα μου βγήκε μεγάλο χεχε)

Αυτό το έκανα σχετικά πρόσφατα από περισσεύματα μαλλιών! Κανείς πλέκτης δεν θέλει να βλέπει μαλλάκι το οποίο έμεινε αχρησιμοποίητο νομίζω!!!!


                                               Ένα απλά αντρικό σκουφί για έναν φίλο!

Ένα σε πλέξη καλάθι (πάλι περισσεύματα) που το έκανα το είδα το καμάρωσα και το ξήλωσα γιατί πρώτον δεν μου πάνε τα κοντά σκουφάκια, δεύτερον ήταν χοντρό σαν αυτά που φοράνε στην Ρωσία και δεν είχα φίλο Ρώσο να το δώσω!

Αλλά επειδή μου έμεινε απωθημένο, έκανα ένα για το μωρό μου! Δεν ξέρουμε αν είναι κορίτσι ή αγόρι... αλλά απο την φώτο ξέρουμε τι θέλει ο μπαμπάς του να είναι χεχεχε
Εδώ για ένα άλλο μωράκι!
Και τέλος γιατί σας έπρηξα, ένα που μου αρέσει πολύ η πλέξη του το οποίο πρέπει να είναι ακόμα στο συρτάρι με τα πλεκτά :p

Μου αρέσει διότι δίνει την αίσθηση της βελόνας αλλά είναι πλεγμένο με το ένδοξο βελονάκι!Όπως είπα και πριν όποιος θέλει να μάθει κάτι το ρωτάει!!!
                  Φιλιά στα μούτρα σας!

2 σχόλια:

 1. Καλό μήνα!
  Για την 1η (ανάποδη) φωτο θα πρέπει να μπεις στον blogger και να ξαναπεράσεις την αρχική φωτογραφία με την επιλογή "Εισαγωγή εικόνας"
  Για τα σκουφάκια χρειάζεσαι τυποποίηση μεγεθών, δες https://www.pinterest.com/pin/549298485777427215/
  Θα σε περιμένω στο Pinterest και στο Facebook, είσαι ήδη φίρμα στις επαφές μου. Καλή συνέχεια!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλό μήνα και σε σένα!!! χαχαχαχ όταν λες φίρμα; στο Pinterest σε βρήκα απο το λινκ με τα μεγεθη! Και σε πρόσθεσα και στο φβ!

   Διαγραφή

Κάνε το φάλτσο σου!