Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Θέματα προς συζήτηση

Αγαπητέ μου αναγνώστη,

Εσύ που κατά λάθος θα ανοίξεις τούτο το μπλογκ, αλλά κι εσύ συμπαθέστατε παλιέ μου αναγνώστη που αναρωτιέσαι (που σιγά μην κάηκε κι ο κώλος μας δηλαδή) αν ζω ή αν πέθανα σε μια γωνιά μονάχος!

Έρχομαι με τούτη την ανάρτηση να πω τα εξής! Τα θεματάκια μου τελικά είναι αρκετά και δεν ξέρω ποια να πω, για αυτό θα επιλέξω μερικά και ο,τι άλλο μου έρθει θα στο πετάξω σε τίτλους!

Ξεκινώ με μίνι αφήγηση ενός περιστατικού της άθλιας Λαμίας. Είναι βραδάκι ή καλύτερα είναι μεσάνυχτα κι εμένα με έχει πιάσει μια λιγούρα τέτοια που είναι αδύνατον να την ξεχάσω! Ντύνομαι λοιπόν και ξεκινάω να πάω στην πλατεία που έχει διάφορα μαγαζάκια με πίτσες τυρόπιτες κτλ που είναι η χαρά του κάθε ξενύχτη!

Μπαίνω αγοράζω βγαίνω και σταματάω να πάρω τσιγάρα από το απέναντι περίπτερο. Ο περιπτεράς είναι έξω και χαζεύει τα ψυγεία του. Με κοιτάει κάνει μια κίνηση και καλά ότι βιάζετε να με εξυπηρετήσει. Του λέω "κάνε δουλειά σου" αφήνοντας τον να τελειώσει λες και θα έβαζε παραγγελία σουμάδες λαιτ στη μία τη νύχτα

Μόλις τελειώνει και μπαίνει στο κλουβί του ΤΣΟΥΠ ένας χοντρομαλάκας, και χοντρός αλλά και χοντρομαλάκας, πετάγεται μπροστά μου και παίρνει τσιγάρα μιλώντας με τον περιπτερά που προφανώς γνώριζε! Περιμένω ένα λεπτάκι πιστεύοντας πως δεν θα αργήσει αλλά ήδη εκνευρισμένος που πετάχτηκε μπροστά μου σαν την πούτσα.

Στο μεταξύ διαλέγω ένα σακουλάκι πατατάκια αλλά ο μαλάκας συνεχίζει την κουβέντα με διάφορες ανούσιες μαλακίες. Όπως ήμουν αφήνω κάτω τα πατατάκια και φεύγω αρχίζοντας την "θεία λειτουργία". Φεύγοντας με σταμπάρει από το πλάι, πάει να ανοίξει την πόρτα με ύφος όλο ενδιαφέρον και γυρνάω κι εγώ με ύφος "είσαι σκατόβλαχος" και του λέω "Εντελώς αντί-επαγγελματικό αυτό που έκανες φίλε".

Δεν πρόλαβα να τελειώσω την κουβέντα μου. Για πότε έκλεισε την πόρτα και γύρισε μπροστά του δεν κατάλαβα μόνο τα ρολά που δεν κατέβασε ο ηλίθιος!


Σε αυτό το σημείο νομίζω έχω δώσει και μία ακόμη πληροφορία, άρχισα ξανά το γαμημένο το τσιγάρο το οποίο εν καιρό θα κόψω ή θα μου το κόψει η τσέπη μου θα φανεί!

Επίσης να πω ότι παρακολουθούσα το θεατρικό εργαστήρι του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης κι εκεί να δεις τι έχω να σου λέω αλλά σε επόμενη ανάρτηση όταν με φωτίσει ο ύψιστος :p

Και για φινάλε να πω ότι ακόμα τρέχω με το γαμημένο το (Α)ΤΕΙ και απο εκεί έχουμε άλλα δράματα αλλά κι αυτά εν καιρό!

Χαρήκατε που με είδατε κι εγώ ας πω το ίδιο και ας ελπίσουμε πως θα με ξαναδείτε!

Ααααααααα έχω αφήσει σε παλιότερη ανάρτηση στοιχεία όπως Msn mail και τέτοια ΕΔΩ
και στο facebook με βρίσκετε με την ονοματάρα μου την ατελείωτη Achilleas Noutsos :pp

Είχα και καινούριο κομμάτι από youtube αλλά στην επόμενη μωρέ! Φιλιά στα μούτρα!

2 σχόλια:

Κάνε το φάλτσο σου!