Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Αν έχεις τύχη...

Διάβαινε και όπως πάντα στην δική μου περίπτωση, εκεί που διαβαίνεις θα πέσεις στον λάκκο με τα σκατά αγαπητέ μου αναγνώστη! Συνεχίζω να πιστεύω ακράδαντα ότι κάποιος με έχει φτύσει με έχει μουτζώσει μου έχει κάνει βουντού και έχει κατουρήσει και το κουκλάκι μετά την τελετή!!

Την τύχη μου την καντηλανάφτισσα! Για κοινόχρηστα είπαμε μερικά αλλά σε μία γενική περίληψη θα σου πω ότι και τους επόμενους μήνες έτσι μου ερχόντουσαν κάτι 90 κάτι 80 για ένα διαμερισματάκι 38τμ! Δηλαδή να παίρνεις φόρα να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο και να τραβάς και τις κωλότριχες σου συνάμα!

Και όλα αυτά για κάτι βλάβες οι οποίες προϋπήρχαν οπότε δεν με αφορούν! Μέχρι που τον πήρα τηλέφωνο τον παπάρα τον αγράμματο που δεν ξέρει ένα πρόγραμμα κοινοχρήστων να ρυθμίσει και του τα έψαλα ένα χεράκι! Του είπα διάφορα ωραία, όπως τι με νοιάζει εμένα που το ασανσέρ έχει βλάβη εδώ και μισό αιώνα και τώρα που ήρθα εγώ σας σηκώθηκε να του αλλάξετε μοτέρ, αλλά δεν είναι της παρούσης!

Ας επικεντρωθώ τώρα στην αποκορύφωση της μαύρης τύχης μου! Επειδή η πολυκατοικία φαντάζομαι πλέον ότι φτιάχτηκε από 60 μαθητάδες ΣΚΕΤΟΥΣ που κάναν την πρακτική τους μάλλον και οι μάστοροι πίνανε φραπέ στον καφενείο του Ξυστόπουλου την ίδια ώρα, οι εγκαταστάσεις έχουν το μαύρο τους το χάλι!

Μέσα λοιπόν σε όλα τα χάλια είναι και οι θερμοστάτες που δουλεύουν μόνο On-Off και τον ρυθμιστή θερμοκρασίας τον έχουν για ντεκόρ! Άμα εσύ ανυποψίαστος θα βάλεις τον θερμοστάτη στο 23 για παράδειγμα θα περιμένεις να κάψει καμιά 5 ώρες σερί να φτάσει η θερμοκρασία 33 βαθμούς στο σπίτι και τότε θα σβήσει! Μετά φυσικά θα περιμένεις μέχρι να κάνει έξω -14 για να θυμηθεί να δώσει εντολή να ανάψει! Το πιάσαμε μέχρις εδώ;

Συνεχίζω... εγώ είπα να αλλάξω θερμοστάτη γιατί δεν γίνεται να είμαι σαν τον Μαμαλάκη με το ρολόι στο χέρι πότε θα γίνει το μοσχαράκι να πάω να κλείσω το σύστημα... Ε με το που αλλάζω και κάθομαι να παρακολουθήσω αν όλα βαίνουν καλώς συνειδητοποιώ ότι η ηλεκτροβάνα έξω από το διαμέρισμα έχει πάθει ντουβρουτζά και πότε κλείνει πότε δεν κλείνει! Προχθές και χθες έκανα αμάν και τι να την ξεκολλήσω το βράδυ που κόντεψα να γίνω εγώ το ψητό μοσχαράκι!

Πήρα βέβαια τηλέφωνα στον μπουνταλά διαχειριστή έκανα την ενημέρωση μου και σήμερα περιμένω να έρθει ο αδερφός της γυναίκας του διαχειριστή που είναι και υδραυλικός (οικογενειακή επιχείρηση σου λέει) να το δει και να το αλλάξει(τα φώτα μάλλον)! Και επειδή ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν ξεχνάμε ότι έχουμε να κάνουμε με Λαμιώτες, άλλαξα και τον θερμοστάτη Once again και έβαλα τον παλιό να μην ακούσω τίποτα άκυρο και το πάθω το εγκεφαλικό!

Δεν στεναχωριέμαι όμως! Άμα το φτιάξουν αυτό σήμερα όλο και κάτι άλλο θα βρεθεί να χαλάσει να έχω να ασχολούμαι! Άντε να δούμε!!!!

Φιλιά και αναμονή για νεότερα!(το ότι είπα δεν θα ξαναγράψω και γράφω μη σας δίνει πολύ αέρα έχω και εξεταστική και τα νεύρα μου ζαρτιέρες :p )

11 σχόλια:

  1. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΗΨΟΥΛΙ;ΧΑΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΘΕΙΟΥΛΗ ΣΟΥ :)))
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΙΦΤΕΙΣ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.
    ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πωπω.. κρόσια τα νεύρα δεν λες τίποτα!! Μα έτσι όπως τα λες γελάω με τα βασανά σου βρε!! Έβγαλες άκρη τελικά με τη ζημιά; Μήπως να άλλαζες σπίτι; :ΡΡ Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @SKPOYTZAKOS α ρε θείο Σκρουτζ! Εδώ είμαι παλεύω όπως βλέπεις αλλά είχα αποσυρθεί απο το Blog! Τώρα επανέρχομαι σιγά σιγά! Καλη εβδομάδα και σε σένα!

    @Συννεφούλα να γελάς βρε για αυτό τα λέω! Άκρη θα βγάλω οριστικά απο αύριο! Σπίτι ΔΕΝ αλλάζω ξανά κουράστηκα μόνο που το ανέφερες! :p Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εν ολίγοις τα υδραυλικά τους είναι για τα μπάζα, σε χρεώνουν τα κέρατά σου (που ακούστηκε 90 ευρώ κοινόχρηστα για 38τμ;!!) φωνάζουν και τον συγγενή υδραυλικό που βαριέται τη ζωή του και δεν ζεσταίνεσαι κι όλας.
    Γιατί δεν ζητάς να κλείσουν εντελώς τα καλοριφέρ και να πάρεις ένα ωραίο ερ κοντίσιον να τα δίνεις στη ΔΕΗ να τελειώνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν δεν υπήρχαν βλάβες πώς αλλιώς θα σε χρέωναν; :D Μη κατσουφιάζεις Μουσικούλη, θα σε ξεζουμίσουν που θα σε ξεζουμίσουν οικονομικά, τουλάχιστον απόλαυσε το (αφού δε μπορείς να το αποφύγεις) :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Κίρκη τρελιάρα μάγισσα! τα καλοριφερ υπερ-λειτουργουν δεν την διάβασες όλη την ανάρτηση θα σε μαλώσω :p Κατά τα άλλα προτιμώ τα κοινόχρηστα απο την ΔΕΗ!

    @Εύα κάτι σαν τον βιασμό δηλαδη! Ναι αλλά και στις δύο περιπτώσεις επιτρέπεται να φωνάζει ο ξεζουμιζόμενος :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εξεταστική ξε-εξεταστική εμείς σε θέλουμε παρών.
    Κάνεις ένα τζα και εξαφανίζεσαι.
    Οσο για τα ευτράπελα, πόσο σε καταλαβαίνουμε!
    182 ευρώ ήρθαν τα κοινόχρηστα σε 100 κάτι τετραγωνικά, αλλά έχουμε τρελαθεί πια στις πολυκατοικίες.
    Κι όλο μας λέει ο διαχειριστής για βλάβες, για νέο ασανσέρ που πληρώνουμε 1 χρόνο!
    Τέλος πάντων, σε φιλούμε και σε γλυκοασπαζόμαστε Μεγάλε Υδροχόοε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αντε να τελειωνεις απο κει να γυρισεις σπιτι γιατι σε βαρεθικα με τις βλαβες σου :Ρρρρρρρρρρρρρ

    που πας και τους σβησκεις βρε παιδι?

    αλλα τι λεω... παντου τα ιδια ειναι... μη σκας...
    εγω οταν ηρθα σε αυτο το σπιτι ... μπηκα πρωτη ... οταν αρχισαν τα κρυα... δεν δουλευε το καλοριφερ.. γιατι τα ειχαν συνδεσει λαθος ... το δικομ ρολοι σε αλλο διαμερισμα κτλ κτλ .... γμτ !!!!

    φιλι στο μετοπο... ( για λιγο ηρεμια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΠΑΝΗΛΘΕΣ.ΟΛΑ ΟΚ ΔΗΛΑΔΗ ΣΙΓΑ--ΣΙΓΑ.
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΑΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωχ! Και πιάσανε τα κρύα τώρα!
    Άτιμοι ιδιοκτήτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Συμμορίτες ε το καλό πράγμα πρέπει να γίνεται σπάνια αλλιώς το βαριέσαι!!! Σας ασπάζομαι επίσης!!!

    @Κρονόσκυλο Πάλι φιλί στο μέτωπο? Άμα δεν βάλω μέσο δεν τελειώνω τελικά πρέπει να το πάρω απόφαση και να σταματήσω να πηγαίνω με το σταυρό στο χέρι :p Σε φιλώ!!!!

    @Σκρουτζακο ναι θειούλη όλα σιγά σιγα θα γίνουν!

    @Κιτσος ασε ασε ευτυχώς τώρα όλα οκ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάνε το φάλτσο σου!