Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Κάθε σπίτι και τα δικά του!

Και δεν εννοώ το σπίτι σαν οικογένεια αλλά το σπίτι σαν κτήριο! Μπορεί να μετακόμισα σε καλύτερο σπίτι απο το προηγούμενο αλλα τα ευτράπελα δεν έχουν σταματημό, με ακολουθούν πιστά όπου κι αν πάω :p

Λες και θα στεναχωρηθώ ρε παιδί μου αν κυλήσουν όλα ομαλά για λίγο! Όχι μουσικούλη θα στεναχωρηθείς θα σε πιάσουν οι μοναξιές χωρίς εμάς, μου λένε, και τσουπ τσουπ με ακολουθούν!

Εμένα λοιπόν με ένοιαζε να βρω ένα σπιτάκι να το βλέπει ο ήλιος, να μην παγώνω και να έχω και λίγη ηρεμία(αν θυμόσαστε την βουλγαρο-οικογένεια) Και ήρθε ο Χειμώνας...
και μαζί με αυτόν και τα κοινόχρηστα...και μαζί με αυτά η βλάβη του κυκλοφορητή ΩΠΑ!

Για μισό λεπτό! Εγώ μπήκα μέσα Ιούνιο μήνα! Τι δουλειά έχω με τον κηκλοφορητή οεο;
Τα κοινόχρηστα τα διαχειρίζεται και σε αυτή την πολυκατοικία ένα γραφείο(συγκεκριμένα ένα αντρόγυνο)...που εγώ προσωπικά θα μπορούσα να κάνω 100 φορές καλύτερη διαχείριση... Παίρνω λοιπόν τηλέφωνο την γυναίκα του ζαβλακομένου και της λέω πες στον άντρα σου να βγάλει το ποσό του κυκλοφορητή απο τα κοινόχρηστα μου γιατί δεν με αφορά αυτή η αλλαγή!

Με παίρνει αυτός πίσω τηλέφωνο στις 11 το βράδυ! Ευτυχώς δεν με έκοψε απο τίποτα, θα του έκοβα τα πόδια :p Του την λέω μια για την ώρα και μπαίνουμε στο ψητό! Αρχίζει να μου λέει ότι είναι κάτι που αφορά όλους και κάτι άλλες πίπες... Τον σταματάω! Του λέω κοίταξε εγώ δεν χρησιμοποίησα ούτε ένα λεπτό τον κυκλοφορητή τώρα αν ήταν να αλλαχτεί απο πέρσι και δεν έγινε ούτε που με νοιάζει! Στο φινάλε εγώ 2 χρονάκια θα καθήσω πάνω κάτω δεν θα πάρω μαζί μου τον κυκλοφορητή και θα φύγω για αυτό μη μου λες εμένα τρελά τώρα! Του είπα να βγάζει και αναλυτικά τα κοινόχρηστα αλλα που να βρει τρόπο να το κάνει, εδώ δεν ξέρει να κάνει μια πρόσθεση...αλλα αυτό θα το καταλάβετε παρακάτω σε επόμενη αναφορά!

Το πρώτο κρούσμα ήταν αυτό! Το δεύτερο αφορά την ηρεμία που δεν μπόρεσα να συναντήσω ούτε εδώ πέρα! Έχει ανοίξει τα φτερά της και έχει πετάξει σε μακρινούς ουρανούς κάπως έτσι το σκέφτομαι για να μελαγχολώ αντί να νευριάζω :p Έχω απο πάνω μου ένα ζευγάρι με παιδιά...όχι τόσο μικρά τα παιδιά αλλά όταν φέρνουν και τους φίλους τους γίνεται ο κακός χαμός...και σαν να μη φτάνει αυτό η μάνα τους η οποία όλη τη μέραααααα καααααααθεται θυμάται να κάνει δουλειές μετά τις έντεκα που ο μπάτσος άντρας της θα έχει υπηρεσία!

Η απάντηση της άμα της χτυπήσεις την πόρτα για παρατήρηση απο ό,τι έμαθα θα είναι "Είμαι γυναίκα μπάτσου εγώ!" και ο γδούπος της πόρτας ολοκληρώνει την πράξη της σκηνής! Δεν ασχολήθηκα ακόμα με την πάρτι της αλλά όταν θα το κάνω θα καταγραφεί να γελάσουμε λιγάκι :p

Για τα κοινόχρηστα αυτό ήταν ένα ζέσταμα! Ακολούθησαν κι άλλα που θα τα πούμε αργότερααααααα! Άντε με μάλωσε και το κορινόσκυλο και τι να έκανα την τελείωσα πριν την ώρα της την ανάρτηση :p

Φιλιά στα μούτρα!

7 σχόλια:

  1. Καλά σου έκανε το κορινόσκυλο αμ πως!!! Τι τραβάς κι εσύ βρε καημένο.. όλο στους ανάποδους πας και πέφτεις! Υπομονή κάνε και επίμενε μην σε πιάσουν και κότσο.. Καλό βραδάκι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε Συννεφούλα αφήνει ο ΜΕΓΑΣ Μουσικούλης να τον πιάσουνε κότσο;;;; Αμ πως!

    Το ότι πέφτω στους ανάποδους είναι κάρμα τελικά!!!!! Πολλά πολλά φιλάκιαααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κόσμος έχει γίνει ένας απέραντος ζωολογικός κήπος, άσε που τα ζώα πλέον σε σέβονται περισσότερο.
    Δεν τους νοιάζει αν ενοχλούν, τους ενδιαφέρει μόνο το δήθεν "αξίωμα" (=γυναίκα μπάτσου-στα τέτοια μας μαντάμ, αν ο άντρας σου ήταν ο Κορκωνέας θα τολμούσες να το προβάλλεις ως επιχείρημα;!) και πώς να σε κλέψουν...σκατά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχααχα πες τα ρε κιρκη μου πες τα!!!!! Τα @@ κουνιούνται δηλαδή! Τέλος πρέπει να γίνεσαι κι εσύ μαλάκας για να σε φέρονται όπως πρέπει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχα εχω πρόβλημα και με την διαχειρίστρια και με τον από πάνω μπάτσο!
    Απίστευτο!Πιστεύω ότι είμαι η μόνη που μπορώ να σε καταλάβω!!!!!!!


    αν αρχίσω τέτοιες ιστορίες.. 10 μέρες δε με φτάνουν!!!

    σματς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να σε δω να τα βάζεις με την μπατσοσύζυγο και δεν θέλω τίποτε άλλο!
    καλή σου εβδομάδα αστέρι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Από μικρό! Α καλά είσαι κι εσύ βρε :p Δεν ξέρεις πόσο κουράγιο μου δίνεις που τραβάς τα ίδια σματς επίσης!

    @Μάτα μου!!!!!! Άμα παιχτεί τέτοια ιστορία θα στα πω από πρώτο χέρι :p Καλή εβδομάδα λοιπόν!!! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάνε το φάλτσο σου!