Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Και αν είναι η μοίρα μου σακατεμένη... No3

Τελικά για ακόμη μία φορά αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο Θεός έχει χιούμορ μόνο που εγώ δεν το βρίσκω και τόσο καλόγουστο!

Όπως είπα στο προηγούμενο ποστ μετά το τελευταίο μήνυμα της HOL πήγα και έστειλα αίτηση διακοπής και πήγα στον ΟΤΕ έλα όμως που η HOL «έχασε» την αίτηση διακοπής (τι περίεργο!) και μου έστειλε μήνυμα πριν λίγες μέρες και μου ανακοίνωσαν ότι βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο ενεργοποίησης και να περιμένω να με καλέσει τεχνικός για την σύνδεση της γραμμής!

Είπα και εγώ οκ αφού τελικά ήταν λάθος το προηγούμενο μήνυμα της HOL που μου έλεγαν για ενεργοποίηση τον άλλο μήνα ας μη το διακόψω!

Επικοινώνησα με την HOL το Σάββατο και μου είπαν πως ο τεχνικός θα έρθει Δευτέρα-Τρίτη! (Χθες-σήμερα δηλαδή)

Και τώρα τι περιμένεις φίλε αναγνώστη να σου πω πως όντως ήρθε ο τεχνικός με σύνδεσε και σερφάρω από την θαλπωρή του σπιτιού μου;

Μην φας… όπως δεν έφαγα και εγώ γιατί η HOL είχε γλάρο! Να τα τηλέφωνα εγώ πάλι στην HOL και να προωθούν την κλήση μου στο τεχνικό τμήμα για να με καλέσουν και από το τεχνικό να μου προωθούν τα «όργανα» τους… Σήμερα θυμήθηκαν να με πάρουν τηλέφωνο αφού τους ξαναπήρα εγώ φυσικά!

Ο υπάλληλος του τεχνικού το μόνο που είχε να πει ήταν να περιμένω ως το τέλος της βδομάδας τηλέφωνο από τεχνικό στην πόλη μου.

Όπως όλοι περιμέναμε δεν με σύνδεσε με κανέναν να μιλήσω για να το σιγουρέψω ρε αδερφέ ούτε μου εγγυήθηκε τίποτα ούτε τηλέφωνο τεχνικού από δω στην πόλη που μένω μου έδωσε…Αύριο έχουμε αργία οπότε αποκλείεται να έρθει αύριο(αυτό ήξερε να μου το πει στα σίγουρα) Συνεπώς αναμένουμε ως την Πέμπτη και έπειτα Παρασκευή

Καλά θα κάνει να έρθει σύντομα γιατί πρέπει να ακυρώσω και την σύνδεση που πήγα να κάνω στον ΟΤΕ!

Υ.Γ Σήμερα έκανα και μία εξαγωγή φρονιμίτη και έχω πεθάνει της πείνας! Α ρε τι τραβάμε και ‘μείς οι καλλιτέχνες!

Το θέατρο του παραλόγου είχε και προηγούμενα;
Και αν είναι η μοίρα μου σακατεμένη... No2
Και αν είναι η μοίρα μου σακατεμένη...

8 σχόλια:

  1. KAΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΤΙ ΑΝΑΠΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΩΧ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΦΡΟΝΙΜΙΤΗ;ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδες τι έχω περάσει φίλε;;; Ελπίζω αύριο να έχω νέα ευχάριστα! Ευχαριστώ για τα περαστικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζόρικο πράγμα. Και άχρηστοι τελικά οι εναλλακτικοί... Τι να πεις κανείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KitsosMitsos αμα κατεβώ Αθήνα να πάω στα γραφεία τους θα σε πάρω μαζί μου να δεις ΤΙ τους λες :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι θες μπλέκεσαι...
    Άσε τον ΟΤΕ να τελειώνεις..
    Καλύτερα με διάολο που ξέρεις παρά με διάολο που δεν ξέρεις λένε..
    Υπομονή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλωσηρθες Spider! Προς το παρών περιμένωωωωωω και ακύρωσα και την αίτηση του ΟΤΕ! γιατι στο τελος δεν θα ξέρω απο που να φύγω! Λεπτομέριες στο επόμενο ποστ :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κακως δεν παρεμινες οτε

    ειχα 11 χρονια χολ και την αλλαξα για τους ιδιους λογους..... οταν η8ελα αναβαθμιση μου ειπαν οτι 8α μινω 15 μερες χωρις νετ!!!
    οταν τους ρωτησα σιγουρα 15?
    δεν ηταν σιγουροι.........

    εεεεε να παν να..........

    καλημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. korinoskilo Αν διαβάσεις προηγούμενα ποστ θα δεις οτι δεν είχα σκοπό να φύγω καθόλου απο ΟΤΕ! Άλλος την έκανε την "εξυπνάδα" και με έστειλε Tellas και εκει αρχίζουν όλα! Βλεπε Ατιμη κοινωνια Ατιμη Tellas απο Ιανουάριο 2008!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάνε το φάλτσο σου!