Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Μάνα μου! Συνδέθηκα!!!!!!!

Ήταν ένα συνηθισμένο πρωινό Δευτέρας… Ο Mousikoulis κοιμόταν ανήσυχος στο ημίδιπλο γεμάτο αναμνήσεις κρεβάτι του κουρασμένος από τις αϋπνίες που τον βασανίζουν όλο αυτόν τον καιρό!

Εκείνο το ξημέρωμα είχε πέσει στο κρεβάτι του με την ελπίδα ότι θα χτυπήσει το κινητό του και θα είναι ο τεχνικός για να συνδέσει την γραμμή! Πολλά ξημερώματα έπεσε με αυτήν την ελπίδα ώσπου κατάντησε να γίνει ένα είδος προσευχής για τον ταλαίπωρο Mousikouli!

Ποιος να το ήξερε όμως ότι εκείνο το ξημέρωμα η προσευχή του εισακούστηκε… Μέσα στον ανήσυχο ύπνο του άκουσε το κινητό του να χτυπά το ρολόι στο χέρι του έδειχνε 10:30 κοιτάζει την οθόνη του κινητού και βλέπει ότι τον καλούν με απόκρυψη!

Η ελπίδα ξαναγεννήθηκε μέσα του! Απάντησε στην κλήση και με χαρά άκουσε ότι ήταν ο τεχνικός της HOL! Επιτέλους δικαίωση σκέφτηκε! Κλείσανε ραντεβού για τις 4 το μεσημέρι!

Η ώρες πέρασαν είχε πάει 4 παρά τέταρτο και ο ταλαιπωρημένος φίλος μας ήταν ήδη στο σπίτι του περιμένοντας το κουδούνι! Στις 4 παρά 2 λεπτά ο μονότονος ήχος του θυροτηλέφωνου ήχησε σαν χαρμόσυνη καμπάνα για τον Mousikouli! Η ώρα της λύτρωσης είχε φτάσει!

Ο πολύ φιλικός τεχνικός έκανε την σύνδεση σχεδόν αμέσως και τα δεδομένα άρχισαν να ρέουν μέσα στα καλώδια ξανά μετά από τόσο καιρό! Τον ευχαρίστησε και ο τεχνικός έφυγε! Αμέσως μετά έκατσε να απολαύσει αυτό που τόσο καιρό είχε στερηθεί!

Σχεδόν με δάκρυα στα μάτια κοίταξε το router που όλο χάρη αναβόσβηνε τα λαμπάκια του! Το μαρτύριο είχε τελειώσει! Άγγελοι κατέβηκαν από τον ουρανό και άρχισαν να ψέλνουν δόξα εν δικτύου!

Όπως όλοι πολύ καλά έχετε καταλάβει αγαπητοί μου αναγνώστες από την χαρά μου έπαθα ένα τραλαλά και έκατσα και έγραψα όλο αυτό το συμβάν με δραματικό τρόπο!

Ελπίζω τώρα να ασχοληθώ και με ποιο ευχάριστα θέματα σε τούτο δω το blog!

Καλό σας Απόγευμα! Φιλιάαααααα

7 σχόλια:

  1. Θαυμα δεν λες τιποτα σκουλικακι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ο Mousikoulis κοιμόταν ανήσυχος στο ημίδιπλο γεμάτο αναμνήσεις κρεβάτι του κουρασμένος από τις αϋπνίες που τον βασανίζουν όλο αυτόν τον καιρό!" ola ta lefta, se prokaleii na diabaseis ti sunexeia, perimenontas kati roz....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΒΑΣΑΝΟ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ.ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΜΑΜΑΚΑ ΜΑΤΣ-ΜΟΥΤΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι βρε μανα φουκαριαρα και παραπονιαρα! Ηρεμια τωρα! Αντε αφου εγινες exper τωρα στο ιντερνετ θα σου φτιαξω και δικο σου blog :p

    Σε φιλώ γλυκά! Σμουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΕ!

    Νέος αέρας αλλαγής πνέει στον ουρανό του Τραγουδιάρη... μας περιμένουν ακόοοομα πιο δύσκολες μέρες :p

    Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θεια-μανιτσα και μη χειροτερα να λεμε!!! :p

    Αααααχ μακάριοι οι πτωχοί το πνεύματι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάνε το φάλτσο σου!