Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Τρεις!

Είναι τρεις! Όχι κι ο κούκος ρε, είναι τρεις το χάραμα εννοώ!

Κούκος δε φάνηκε, κάτι λυσσασμένα γατιά από έξω ακούστηκαν μόνο καθώς οργίαζαν την κρύα αυτή νύχτα του Μαρτιού! Τώρα με τέτοιο κρύο και βροχή πως την βρίσκουν δε ξέρω αλλά άμα αυτά την βρίσκουν εμένα μου περισσεύει!

Τέλος πάντων έφερνα σβούρες στο κρεβάτι μου απο νωρίς γιατί πρέπει να κατέβω και τει αύριο να δηλώσω πτυχιακή αλλά που να έρθει ο ευλογημένος ο ύπνος!! Άκουσα και τα γατιά να οργιάζουν και τσίτωσα για τα καλά(μην ακούσω οτι ζήλεψα γιατί....μπορεί κιόλας άσε με :p ) Και λέω δε κοιμάσαι που δε κοιμάσαι (εκ του δε γαμάς) δε πας να γράψεις εκείνη την ανάρτηση που είχες στο μυαλό σου;

Σηκώθηκα λοιπόν διάβασα μερικά μπλογκ και....αποφάσισα να μην την κάνω την ανάρτηση γιατί ειναι μεγάλο το θέμα και θα νευριάσω κιόλας και μετά δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθώ ούτε με το να βαράω το κεφάλι μου στο τοίχο!

Οπότε σας την έσκασα δεν έχει κάτι το αστείο εδώ από αυτά τα τυχερά που μου συμβαίνουν συνήθως, απλά είπα να κάνω κατάχρηση του χώρου μου!

Μη με νευριάζεις τώρα! Δεν είχα κάτι αστείο να γράψω! Η μάλλον είχα αλλά δεν ήθελα τώρα!

Δικό μου είναι ο,τι θέλω γράφω ορίστε μας!

Άντε μπράβο...και φιλιά στα μούτρα άιντε!

35 σχόλια:

  1. κάνε σεξ επειγόντως!! το χεις ανάγκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχχχαχα δε μπορώ μου τελείωσε το μπενταντιν θα μου δανείσεις;;;; χαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. θα σου δανείσω και το υδροχλωρικό οξύ άμα κολλάς εκεί..

      Διαγραφή
    3. χαχαχαχαχαχα γεια σου ρε μανταρίνι!

      Διαγραφή
  2. Όλοι έχουμε δικαίωμα κατάχρησης του χώρου μας,δε βρίσκεις?
    [Νομίζω κάποιος το είπε αυτό αλλά δε θυμάμαι ποιος..
    μπορεί να ήταν και ο ίδιος που είχε πει "όλοι αξίζουν/δικαιούνται (ή whatever) 5' λεπτά δημοσιότητας"
    ή μπορεί να μην το είπε και κανένας και να θυμάμαι λάθος πράγμα..δε ξέρω:P ]

    Όσο για τα γατιά μην το ψάχνεις,δεν έχουν κολλήματα αυτά.. (σε κάποια φάση με ξύπνησαν με τα ουρλιαχτά τους στις 4..αν έχεις το Θεό σου).Νόμιζα ότι μας σφάζανε και τρόμαξα..

    Εκμεταλλεύσου λοιπόν το χώρο σου και μίλησε μας γι'αυτό που θα σε νευρίαζε αν το έγραφες:P

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρίσκω Βρίσκω για αυτό και το κάνω άλλωστε! Τα γατιά είναι μέχρι να τα περιλούσω με παγωμένο νερό να τα δω εγώ πως ξεκαβαλάνε αμέσως χεχεχε! Θα σας γράψω σύντομα πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπον συμφωνω με το μανταρινι, επειγοντως σεξ γιατι χανομαστε. Να κουραζεσαι να σε πιανι υπνος να γραφεις και ολοκληρωμενες αναρτησεις. Αντε ΑΝΤΕ ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ μη σου στειλω τα δικα μου γατια ως εκει και τοτε θα δεις αυπνιες .

    Φιλια καταμουτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ααααα ώστε συμμαχία γυναικών! Λυσάξατε πια με το κρεβάτι μου χαχααχχαχα Τα γατάκια σου εσύ διώξε τα μια φορά εγώ δε τα θέλω τραγουδιάρης άνθρωπος :p Απεριόριστα φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε μπας και θέλουν κάτι άλλο και ασχολούνται όλη την ώρα με το κρεββάτι σου;;;;ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!Πα πα πα!!

    Κάνε άσκοπες αναρτήσεις με το πάσο σου ουδείς δεν ενοχλείται,αλλά αν τολμήσεις και ξαναξοδέψεις χρόνο από τη ζωή μου για άσκοπα πράγματα να πας να σου πάρεις μέτρα σε κανα γραφείο τελετών!!Έτσι θα απαλλάξω τις κοπελιές από την πάρτη σου και κατά συνέπεια από τα μαιευτήρια!!ΧΑΧΑ!

    Καληνυχτώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχ ρε ιστορικε με αυτό το όνειρο ζεις πότε θα ψοφήσω να πάρεις τις γυναίκες!! Καλημέρα!!!

      Διαγραφή
    2. Δεν νομίζω ότι είναι ανάγκη μιας και σιγά μην επιλέξουν έναν ανεύθυνο μουσικό!!Οι γυναίκες θέλουν σταθερότητα my friend και ευρυμάθεια και αυτά τα προσφέρω εγώ!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

      Καληνύχτα!!

      Διαγραφή
  7. Ρε mousikouli τι παπαριές είναι αυτές που γράγεις στο blog!!!!! Δεν εχεις τίποτα άλλο να κάνεις όλη μέρα και γράφεις αηδίες! Έλα σε παρακαλώ στάματα! Και εκτός αυτού, τις διαβάζουμε και εμείς αλλά ως εδώ! Τέρμα οι μαλακίες. Ή σταματάς ή σε σταματάω.....άντε μπράβο.....ε δεν γίνεται αλλιώς! ΤΟΣΑ χρόνια παπάτζες. Εχουμε μάθει τώρα, κάνουμε ενα blog και γράφουμε βλακίες. Ήθελα να 'ξερα ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ!!!!! Εμείς πάντως όσο δεν πάει! Λοιπόν......όπως είπαμε! Και κοίταξε να βρεις καμια γκόμενα, γιατί αποκλείεται να εχεις με τέτοιες μαλακίες που γράφεις, και ασχολήσου με κάτι άλλο!Καν' το για το καλό ΟΛΩΝ μας!
    Υ.Γ. Και αυτό το ''mousikoulis''; Το έψαξες πολύ; Μετά τα παραπάνω σε παρακαλώ άλλαξε και αυτη την αηδία! Άκου εκεί ''mousikoulis''!

    Με τίμη
    Βρασίδας Πετρομπέης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχχα με έκανες και γέλασα απεριόριστα! Θα το πάρω για κωμικό το σχόλιο γιατί σίγουρα δε μπορεί να μιλάς σοβαρά

      Διαγραφή
  8. Μουσικουλη μου δεν γνωριζου τους ιστορικους φιλους σου οπως Πετρομπεης Μαυρομιχαλης, Οδυσσεας Ανδρουτσος κλπ αλλα υπαρχουμε κι ΕΜΕΙΣ που λατρευουμε τις ασχετούλες αναρτήσεις γι'αυτό σε παρακαλώ όταν αποφασισεις για το μελλον του blog σου σκεψου κι εμας. Φιλακια αμετρητα

    ΥΓ το ανωνυμο-επωνυμο φιλαρακι σου (εδω παραπανω) γιατι δεν παει να διαβασει αλλα πιο ΣΟΒΑΡΑ blogs να τη βρει αναλογως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα Γιατί πολύ απλά κούκλα μου ενδόμυχα γουστάρει κάργα αλλά δε θέλει να το παραδεχτεί μάλλον :p

      Διαγραφή
  9. Πόσο βλακάκος μπορεί να εισαι ρε Μουσικούλη πες μου;Οσο για την Ginger μάλλον θα καταπίνει χάπια για να τις αρέσουν οι παπαριές σου!χαχαχα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διάβασε προσεκτικά το σχόλιο της Ginger και θα καταλάβεις οτι έχεις πρόβλημα να το κοιτάξεις αυτό!

      Διαγραφή
    2. βρεΒΡΑΣΙΔΑ (ακου ονομα) δε πας αγορι μου ν'ασχοληθείς με κάτι πιό δημιουργικό και ν'αφήσεις την Ginger στην ησυχία της? Αφού δεν σου αρέσει εδώ τι μπαινοβγαίνεις? Τελικά μάλλον σου αρέσει και ντρέπεσαι να μας το πεις χα χα χα

      Διαγραφή
  10. Μουσικούλη πήγαινε βρες καμια γυναικα γιατί δεν σε βλέπω πολύ στα καλά σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μusicman για πέρασε μιά βόλτα γιατί σε περιμένει κι άλλο project εκτός απ την πτυχιακή σου. Φιλιά παλιόμουτρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μουσικούλη επέστρεψε η αγάπη απ'την πόρτα και πετάχτηκε το blog απ'το παράθυρο...νομίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι κουκλα μου καθε αλλο απλα εφυγα εκτακτως για επανω και αφησα και το κουιζ στη μεση!!! Φιλακιαα!

      Διαγραφή
  13. mousikouli pou eisai? mas eleipses....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε φίλε/φίλη δε ξέρεις πόσο όμορφο ήταν αυτό το σχόλιο και σε ευχαριστώ! Απλά είμαι σε μια φάση τώρα της τελικής ευθείας προς το πτυχίο και δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ παρ' όλο που έχουν γίνει αρκετά να γράψω! Κάποια στιγμή ελπίζω να επιστρέψω γιατί τίποτα δεν είναι σίγουρο δυστυχώς!

      Διαγραφή
  14. Αυτή η σημείωση είναι για τις φιλες και τους φίλους μου. Χαίρομαι ν' ακούω για σας, τα καλά αλλά και τα άσχημα νέα σας και να σας στέκομαι στις δύσκολες ώρες. Αγαπώ τις φωτογραφίες και τους συνδέσμους σας. Χαίρομαι να υπολογίζω σε σας σαν φιλες και φίλους, και πολλοί από σας είστε οικογένεια. Ευχαριστώ που είστε μέρος ...της ζωής μου, είτε μιλάμε είτε όχι συχνά, είστε στη σκέψη μου. Ας δούμε ποιος πραγματικά θα δώσει σημασία. Εάν σας αρέσει αυτό βάλτε το στο προφίλ σας έστω για ένα λεπτό. Είναι μια ένδειξη αγάπης και εκτίμησης. Στις ξεχωριστές τούτες μέρες δείξτε ευγνωμοσύνη για όλους που είναι στη ζωή σας, περαστε τους το μηνυμα της αισιοδοξιας δωστε τους την αγαπη σας. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ελπίζω να ζεις ακόμα. Ποτέ δεν τις κατάλαβα αυτές τις ξαφνικές εξαφανίσεις των ξαφνικών φίλων. Ισως να φταίει και η χημεία ανάμεσα στα ονόματα. Εμένα Αχιλλέας δεν μου κάθετε πάνω από μήνα (χι). Τώρα εμένα μου φτάνει να είμαι στη σκέψη σου...μμμμμ.... μπα όχι! Τελικά αυτή η ευθεία πρός το πτυχίο έχει μήηηηηηηηηηηηκος. Να θυμηθώ να ευχαριστήσω την τύχη μου που δεν πήγα Πανεπιστήμιο, τώρα άνεργη θα'μουνα. Οχι οχι δεν έχει σχέση με σένα αυτό. Εσύ παιδί μου είσαι ταλαντούχος, το είπαμε!

    Αν επιστρέψεις πάντως χτύπα κουδούνι, πόρτα, το κεφάλι μου στον τοίχο, ότι βρείς τέλος πάντων. Παρήγγειλε και γιά μένα κοτομπουκιές (χι). Βλέπεις - θυμάμαι!

    Αντε πολλά έγραψα. Ελπίζω να χαμογέλασες. Κις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαμογέλασα φυσικά κούκλα μου και όπως πάντα είχες timing! Περί ονομάτων και λοιπά δε θα σχολιάσω!!! Το μήκος της τελικής ευθείας όντως έχει τον ατελείωτο και τα νεύρα του μουσικούλη κρόσσια! Θα επικοινωνήσουμε συντόμως! Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  16. Εεεε τι θα γίνει τώρα. Ετσι ξερό θα μείνει τούτο το μπλογκ? Αν δεν είχες ταλεντάκι στην γραφή δεν θα έσκαγα αλλά το έχεις. Αντε ΑΝΤΕ Α Ν Τ Ε λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να κανωωωωω κούκλα μου αφού ξέρεις τραβάω ζόρι, να φανταστείς έχω στο πρόχειρο ακόμα εκείνο με το κουίζ απο σένα που ήθελα να κάνω!!!!

      Διαγραφή
  17. Μουσικέ σκόνταψες σε καμιά νότα σου;;;Αντε να βλέπω γράμματα στο μπλόγκιιι!!:Ρ:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Απαντήσεις
    1. Καλως ήρθες! Να σαι καλά! Αν και λίγο ανάποδη η εποχή που το βρήκες το καημένο αλλά εντάξει :p

      Διαγραφή
  19. Ρε σε έχω βαρεθεί!Κάνε καμιά γρήγορη ανάρτηση!!!Το κοινό ζητά αίμα!:Ρ:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάνε το φάλτσο σου!