Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Λαμία vs Πολιτισμός σημειώσατε 1

Η ανωμαλία αυτής της καταραμένης πόλης δεν έχει όρια! Όλο με λένε γκρινιάρη και δεν ξέρω κι εγώ τι αλλά συγγνώμη πες μου..είναι λογικό να μην έχει ντυθεί κανείς καρνάβαλος τελευταία μέρα των αποκριών;

Η μιζέρια των σκατί-βλαχων (και όχι βλάχων γιατί οι βλάχοι είμαστε άλλη φάρα) χτύπησε κόκκινο για άλλη μία φορά χθες το βράδυ!

Τελευταία μέρα λέμε, άντε να ντυθούμε τίποτα να βγούμε λέμε, άντε να κάνουμε λίγο χαβαλέ λέμε! Αμ δε και πως! Το σκηνικό έχει ως εξής!

Μαζευόμαστε στο σπίτι τα γνωστά άτομα ξεκινάμε τις ετοιμασίες, γελάμε ο ένας με τα χάλια του άλλου και ξεκινάμε να φύγουμε ντυμένοι πλέον για έξω!

Μαλακία νούμερο ένα! Έβρεχε καταρρακτωδώς! Της τρελής! Μπα όχι της τρελής, της πουτάνας γινότανε! Λέμε δε βαριέσαι θα κάτσουμε κάπου και εντάξει!

Μαλακία νούμερο δύο! Δεν ήταν ούτε ένας ντυμένος καρναβάλι... Όλη η λαμιωτίλα αραδιασμένη στης καφετέριες και ούτε ένα καρναβάλι για δείγμα. Θα μου πεις αυτοί είναι καρναβάλια όλο το χρόνο ποια η διαφορά; Αλλά ούτε μία μάσκα να σπάσει το σκηνικό τίποτα! Απογοητεύτηκα πλήρως! Πήγαμε σε ένα κλαμπάκι μικρό μας σπάσανε τα αυτιά και τα απαυτά, γίναμε εμείς το show του μαγαζιού, ήπιαμε ένα ποτάκι και αποχωρήσαμε. Για να μη σχολιάσω όλους τους πεινασμένους-λιγούρηδες-αποτυχημένους-με_ποτό_στο_χέρι_και_πούρο_είμαι_γκόμενος-λαμιώτες να κοιτάνε ότι θηλυκό στο μαγαζί με τη γλώσσα να σκουπίζει το λασπωμένο απο τη βροχή πάτωμα.

Και σήμερα καθαρά Δευτέρα για να καταλάβεις την ανωμαλία που την δέρνει αυτή την πόλη μέχρι και στον καιρό...ΧΙΟΝΙΖΕΙ! Δεν χιόνισε τότε που χιόνισε σε όλη τη χώρα και χιονίζει τώρα να μην μπορείς να κάνεις τίποτα!

Άντε και του χρόνου

3 σχόλια:

  1. Και του χρόνου!!!(Ελπίζω να περάσεις καλύτερα εννοώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μόνο που γύρισες είναι event από μόνο του χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δέσποινα το "κάθε πέρσι και καλύτερα" το ξέρεις;; :p

    Κίρκηηηηηηηη χαχαχα καλά αυτό όντως ήταν συνταρακτικό! Να δούμε για πόσο! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάνε το φάλτσο σου!