Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Τι τα 'θελα τα μπικουτί;;;;;

Λοιπόν παιδάκια στην προηγούμενη ανάρτηση λέγαμε πόσο καλά ΔΕΝ περάσαμε την Κυριακή της αποκριάς και πόσο βροχή φάγαμε σαν να μην έφτανε το υπόλοιπο σκηνικό! Σε αυτό το σημείο άσε με να σε πληροφορήσω ότι εγώ είχα ντυθεί μαθητριούλα...
...
...Γελάσαμε;;; Είπα μήπως!

Οπότε όσο σου επιτρέπει η αρρωστημένη φαντασία σου κάνε μια εικόνα με μίνι φούστα πουκαμισάκι και πορτοκαλί περούκα! Αποδεικτικά στοιχεία στο facebook. (είπα και για το facebook στην προ-προηγούμενη ανάρτηση μη λέω τα ίδια!)

Συνεπώς η βροχή σε συνδυασμό με το φουστάκι μου έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κατάσταση στην οποία βρίσκομαι αυτή τη στιγμή! Η οποία είναι λίγο πυρετός η μύτη καταρράκτης κτλ κτλ.

Αλλά πάλι δεν είναι αυτός ο λόγος που σε πρήζω! Πήγα στο τει πρωί πρωί στις 8 ο άρρωστος και άυπνος να παρακολουθήσω μία θεωρία! Καλά το τι μανίκι φάγαμε πάλι απο την αλλαγή των προγραμμάτων σπουδών δεν είναι της παρούσης, ένας θεός ξέρει πότε θα το πάρουμε το γαμημένο το χαρτί!

Κάθομαι οπότε με το χαρτί υγείας παραμάσχαλα και την σακούλα του σούπερ μάρκετ σαν πιστό σύντροφο δίπλα μου και σου γράφω!

Πήγα λοιπόν...και γύρισα! Θα μου πεις εκεί θα έμενες βρε μαλάκα; Σιγά το νέο! Όχι δεν θα έμενα εκεί αλλά δεν θα έφευγα και στις 8:30! Μαντεύεις; Δεν ήρθε ο κύριος μαλάκας εεεε καθίκης εεεε μα τι λέω, ο κύριος καθηγητής βρε παιδί μου!

Τσάμπα σύρθηκα μέσα στο κρύο και υπό το μηδέν ο άρρωστος! Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα αστικό να φύγω! Κατεβαίνω να φύγω...και η αποκορύφωση του πρωινού μου είναι εκεί, απέναντι μου και με κοιτάζει όλο καμάρι!

Η καινούρια αφίσα των φασιστόμουτρων... των δαπιτών. Με ένα σλόγκαν θα σε πάρω να φύγουμε! "Μη σκέφτεσαι τι κάνει το τει για σένα, σκέψου τι έχεις κάνει εσύ για το τει"

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΙΣΤΕ!!!!! Μιλάμε μου σηκώθηκε η ρώγα! Ποιος Νεάντερταλ το σκέφτηκε αυτό; Κάνετε πλάκα ή να βάλω της φωνές; Το τει μας γαμάει την τσέπη και τα νεύρα απο την ώρα που μπήκαμε με τα άθλια προγράμματα με τους καθηγητές που ξύνονται με άλλους που μισούν τους φοιτητές τους και με διάφορους άλλους τρόπους! Δεν ήξερα ότι πρέπει να κάνω κάτι α βοηθήσω, εγώ να σπουδάσω ήρθα συνεπώς να μου προσφέρουν και όχι να προσφέρω...

Αυτά κάνει το τει, εγώ το πολύ πολύ σκέφτομαι να του βάλω καμιά φωτιά να ηρεμήσουμε!

Και επειδή το είπα πάρε και το τραγουδάκι που λέγαμε και σε φιλώ στα μούτρα!

9 σχόλια:

  1. Το Πανεπιστήμιο πλέον σε μαθαίνει πως να γίνεις ένα καλό κομματόσκυλο και τίποτα παραπάνω.ΔΑΠ, ΠΑΣΠ, ΚΝΕ και όλα τα υπόλοιπα ζωάκια γλείφουν πατόκορφα για να περνάνε τις εξετάσεις αβέρτα, τους μάθαμε. Εμείς αυτό που κάνουμε για τα ΤΕΙ είναι να πληρώνουμε του κόσμου τα λεφτά για να καταλήγουν οι μαθητές να πηγαίνουν άρρωστοι στο μάθημα κάποιου που ξύνει τα παπάρια του. Αν θέλουν να κάνουν εκείνοι κάτι για το ΤΕΙ ας πουν στον μπαμπάκα τους τον φραγκάτο τζαμπατζή να πληρώσει καμια εφορία.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κίρκη πεσταααααααα πεστα με τα κομματόσκυλα έχω βγάλει φλύκταινες

    Αντε περαστικά μας λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μουσικουλη? Περαστικα και οχι τοσο για την αρρώστια αυτη περναει σε λιγες μερες... για το ΤΕΙ λεω. Σε καταλαβαινω απολυτα, εχω παψει ομως να ασχολουμαι με τετοια θεματα προ πολλου.

    Αγνοια θελει, μεινε συγκεντρωμενος εκει που θες κοιτα να τελειωνεις και μετα γραφτους στα παπαρια σου.

    Μη χανεσαι ρε!! :) Σορρυ για το "ρε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε βρε καλώς το το παιδί! Εγώ να τους γράψω ευχαρίστως! Πτυχίο πότε θα δω δε ξέρω!!!

    Το ρε δεν με πειράζει καθόλου στο συγκεκριμένο ύφος και θα προσπαθήσω να μη χαθώ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέλεια φωνή!!!

    Μπράβο!!!!!!!

    Και περαστικά μας παιδακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΝΗΨΟΥΛΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ.ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗ ΧΑΘΕΙΣ ΞΑΝΑ:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κανω την υπομονή μου να δω!!! Καλή μας εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάνε το φάλτσο σου!