Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Τύφλα να έχει ο Dr. House

Quiz: Τι διαφορά έχει ένας απλός θνητός καθηγητής σε ένα (Α)Τ.Ε.Ι από έναν Καθηγητή Doctor σε ένα (Α)Τ.Ε.Ι;;;

Και μόνο που ρωτάς έπρεπε να καείς στην κόλαση βρομερέ φοιτητάκο! Καταρχήν πριν μιλήσεις για Doctor-άδες πρέπει να πλύνεις το στόμα σου ή να περάσεις το πληκτρολόγιο με μπενταντιν ανάλογα!

Και έρχομαι να απαντήσω στο ερώτημα! Οι διαφορές είναι οι εξής!
1)Ο Δόκτωρ δεν είναι απλός κοινός θνητός...

2)Σου κάνει χάρη που παρουσιάζεται στο ΤΕΙ για να παραδώσει μάθημα μια φορά την εβδομάδα (αντί για δύο που πρέπει)Και σε αφήνει να τον ευχαριστηθείς για ένα ΤΕΤΡΆΩΡΟ γεμάτο με τις μπούρδες του, που ακόμα και ένα μπουκάλι να έχεις πιεί δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξενερώσεις!(Συν του οτι θέλεις να καρφώσεις οτιδήποτε αιχμηρό στο μάτι σου)

3)Ο Δόκτωρ είναι Δόκτωρ και φυσικά θα περάσει όποιον θέλει εκείνη τη στιγμή επιλέγοντας πολύ προσεκτικά (με την μέθοδο του ανεμιστήρα) ποιους (2-3)φοιτητές θα περάσει απο τα 500 άτομα που έχει κομμένα!

4)Ο Δόκτωρ έχει πολύ δυνατό ανεμιστήρα! (αυτό το συμπεραίνουμε απο το νούμερο 3 επάνω)

5)Ο Δόκτωρ έχει το δικαίωμα να ειρωνεύεται τους πάντες και τα πάντα (και μεγάλη τιμή τους κάνει που ασχολείται κιόλας)

6)Ο Δόκτωρ...καλά θα κάνει να πάει να γαμηθεί και να ψοφήσει σε μια γωνιά μονάχος του επάνω στην τεραστίων διαστάσεων κοιλάρα του, και να μας αφήσει στην ηρεμία μας μην τον πάρει ο διάολος και τον σηκώσει μαζί με το δοκτορά του και όλο του το σόι!

Ε Φτάνει πια με τον κάθε χωριάτη που έχει πάρει ένα σκατό-χαρτο και μας κοιτάει σαν θεός! Φυσικά πρώτα ζούμε και μετά γράφουμε όπως είναι λογικό :p

Έχω έναν τέτοιον δοκτωρ που μου έχει κάνει τα νεύρα μου κορδελάκια! (όχι οτι ήθελαν και πολύ αλλα εντάξει) Ποιος είσαι ρε μαλάκα και παίζεις με τον χρόνο, την υπομονή και το ζόρι μου;;;;

Διότι μιλάμε για μάθημα δευτέρου εξαμήνου(το οποίο είναι αλυσίδα με άλλα δύο και το ένα εξ αυτών αλυσίδα με ένα ακόμα) και κάθε φορά που με κόβει χάνω ακριβώς, και μαθηματικώς αποδεδειγμένα, ένα εξάμηνο! (Και το μάθημα μαθηματικά είναι)

Και αν δεν το έχω δώσει αυτό το μάθημα παιδιά! Απο το δεύτερο εξάμηνο το δίνω σχεδόν χωρίς σταματημό και φέτος μπαίνω όγδοο και ακόμα εκεί... Μέχρι και μέσο έβαλα... Ντρέπομαι που το λέω γιατί εγώ συνήθως πάω με το σταυρό στο χέρι αλλά να σε τι σημείο με έφτασε! Αλλά τίποτα, μιλάμε για ακοινώνητο άτομο χωρίς ευαισθησίες...

Ένας χοντρός άξεστος καριόλης είναι και αναφέρομαι στο χοντρός όχι γιατί έχω κάτι με τους χοντρούς αλλά γιατί όσο εγώ κόβομαι αυτή η κουραδο-μηχανή τρώει τα λεφτά της μάνας μου...

Για φινάλε να πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να παρακολουθήσεις το συγκεκριμένο μάθημα γιατί απο την μία είναι ανώτερα μαθηματικά (και δεν είναι εκεί το πρόβλημα)και απο την άλλη αυτός όπως είπα έρχεται ΜΙΑ φορά να κάνει τα ΔΥΟ ΔΊΩΡΑ της εβδομάδος μονοκοπανιά και σαν να μην έφτανε όλο αυτό δεν έχει και μεταδοτικότητα!

Τι μεταδοτικότητα λέω;;; Απέχει χιλιόμετρα απο αυτό που ονομάζουμε επικοινωνία! Μόνο καλημέρα που θα πει (ΑΝ θα πει) έχεις βαρεθεί την ζωή σου και θες να γίνεις αλκοολικός εκείνη την ώρα και τη στιγμή σαν μην υπάρχει αύριο!

Εγώ άμα τον πετύχω έξω θα τον πλακώσω στις φάπες και ας μην είναι του χαρακτήρα μου! Γιατί μπορεί να βρίζω και να διαολοστέλνω αλλά το χέρι μου δεν το σηκώνω με τα νεύρα που έχω! Τώρα αυτός που με έφερε σε αυτό το σημείο είναι άξιος της μοίρας του! (σε αυτό το σημείο το μάτι στάζει αίμα και έχω δέσει και το μαντηλάκι του ράμπο στο κεφάλι :p)

Συνεπώς άμα δείτε ειδήσεις "Φοιτητής χτύπησε Δόκτωρα μέχρι θανάτου και έστισε χορό πάνω απο το πτώμα" εγώ θα είμαι! :p Τα είπα και ξαλάφρωσα!

Είχα και άλλα να πω αλλά άσε καλύτερα :p Φιλιά στα μούτρα!

9 σχόλια:

  1. αμαν πουλακι μου δοκτορας σου λαχε???
    Υ-Π-Ο-Μ-Ο-Ν-Η!!!!!!!!!!!!!
    μονο αυτο!
    miss u!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε νιώθω απόλυτα... μόνο που εμάς ήταν τόσο φίρμες μερικοί που εμφανίζονταν μια φορά το εξάμηνο ή ωσάν κιντερ έκπληξη στην εξεταστική.
    Και τώρα στο μεταπτυχιακό μας κοιτούν με αποστροφή και απορία και μας λένε κουνώντας το κεφάλι: μα σας τα χω πει στο προπτυχιακό!
    υπομονή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΩ ΠΩ!!!ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ.ΤΙ ΣΟΥ ΕΤΥΧΕ!!!!ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ.

    ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.ΠΕΡΑΣΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑVATAR ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποια μέρα θα σου γυρίσουν όλα αυτά σε τύχη και τότε ποιος σε πιάνει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Stravadaki και όχι μόνο ένας κούκλα μου!!! Miss u too
    (ίσως και three):p

    @Συννεφούλα Θέλουν όλοι αυτοί να κρεμαστούν παραδειγματικά! Δεν χωράει τίποτα άλλο!!! Να σαι καλά! Φιλάκια!

    @ΣΚΡΟΥΤΖΑΚΟ θειούλη μου αφού το ξέρεις όλο τέτοια μου συμβαίνουν! Θα περάσω να σας πω τα μυστικά μου :p

    @Κιτσο πραγματικά δεν φαντάζεσαι πόσο ελπιδοφόρο και πόσο ωραία με έκανε να νιώσω τούτο το σχόλιο! Απο το keypad σου και στου θεου το Monitor αδερφε :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αχχαχαχαχααχαχαχχααχ
    ρε σε ολες τις σχολες το ιδιο τελικα... και σε ολες τις εποχες...

    τα ιδια ειχαμε και μεις ασε... να εχεις περασει μαθημα 5 και 6 εξαμηνο και να χρωστας του πρωτου γιατι .... ελα ντε γιατι?

    χχαχαχααχαχχχαχα

    μαθηματα ειναι θα τα περασεις :Ρ

    φιλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πες μου υλη, και κατεβαινω να δωσω για παρτη σου!! :P

    Ολοι τραβαμε τετοια ζορια μη νομιζεις...αλλα πλεον εχω παψει να ασχολουμαι, πηγαινω στο μαθημα, στεκομαι μονο σε αυτο και διαβαζω για παρτη μου, ευκολα δυσκολα φευγει.

    Και αν θες ωραιο πακετακι να τον στειλεις, πετα του συνεχεια μπροστα του ποσο ευκολο ειναι το μαθημα του και τελικα εκεινος δεν εχει μεταδοτικοτητα. Να δεις για ποτε κομπλαρει!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μουσικούλη σκέψου πόσα απωθημένα έχει και πόσο ευεργετική ψυχοθεραπεία κάνει που έρχεται και νιώθει Δόκτορ. Η μόνη χαρά στη ζωή του είναι η στιγμή που σας κόβει :D Κοινωνικό έργο κάνετε. :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Κορινοσκυλο αυτά μαθήματα είναι κούκλα μου, αυτός δεν είναι άνθρωπος!!! :p Πολλά φιλάκια!!!

    @Manolog3 Μετασχηματισμοί Laplace, Fourier, Ζήτα κτλ κτλ! Μάθε ανάλυση κι έλα! (αν και μπορεί να πέρασα σήμερα θα φανεί!)

    @Εύα προφανώς έχεις το απόλυτο δίκιο! Αυτή είναι η μόνη του χαρά! χεχε!

    Φιλιά στα μούτρα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάνε το φάλτσο σου!