Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Τύφλα να έχει ο Dr. House No.2

Η μάλλον τύφλα ΘΑ έχει ο δόκτωρ έπρεπε να γράψω γιατί δεν το γλιτώνει το "ξεμάτιασμα"

Το έδωσα ξανά στην επαναληπτική το μάθημα του παπάρα δόκτωρ... Και σήμερα ξυπνάω, σηκώνομαι βιαστικά βιαστικά και κάνω καφέ! Κάθομαι με την ηρεμία μου να τον πιω! (που να ήξερα οτι θα τον έπινα κι αργότερα)και στη συνέχεια ντύνομαι να πάω στο τει να δω αποτελέσματα και τα σχετικά!

Βιαζόμουνα κιόλας για ένα χαρτί που ήθελα απο την γραμματεία οπότε παίρνω τον Βασιλάκη παραμάσχαλα τον βάζω σε ένα ταξί και πάμε!
Μόλις φτάνουμε βλέπουμε ότι το τει είναι κλειστό λόγω κατάληψης! Και από ποιους; ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΠητάκια...τα κομματόσκυλα! (ουδεμία σχέση με κορινόσκυλα :p) Προφανώς κάτι δεν θα τους βόλευε και σκέφτηκαν να καθυστερήσουν λίγο οι εγγραφές καμιά βδομάδα!

Δε βαριέσαι...απλά θυμήθηκα που όταν έκαναν τα άλλα τα κομματοσκυλάκια να το κλείσουν το τει κάποτε, τους πήραν με τις πέτρες τα γαλάζια παιδιά! Αλλά είχα ασχοληθεί στην αρχή με αυτό το θέμα και δεν τα ξαναλέω (άμα δεν βαριέσαι ΕΔΩ είναι!!!)

Λοιπόν να έρθω στο κυρίως θέμα! Τα άλλα ήταν παρένθεση! Φτάνω στο τει, παρακάμπτω την κατάληψη, προχωρώ στα αποτελέσματα και βλέπω ένα μεγάλο και τρανό "2" Ενώ του είχα γράψει αρκετά καλά ώστε να μου βάλει ένα 5... Τα πήρε ο μουσικούλης άρχισε να του καταριέται μάνες ξαδέρφες θειούς και θειές και όλα τα συνοδευτικά!

Μετά ακολούθησε καφές στο κυλικείο για να ηρεμήσουν τα νεύρα και εκεί μου σκάει η πληροφορία ότι ακούγεται ότι αυτός τα παίρνει για να σε περάσει! Ρε να γαμήσω τον χοντρό που θέλει και λεφτά! Το θέμα είναι οτι δεν μπορώ να το αποδείξω αυτό! Αλλιώς στον είχα κάνει εγώ μάγκα! Προς το παρών θα πάμε στα ανώτατα στελέχη μπας και συγκινηθούν και μετά θα ακολουθήσουμε το σύστημα το αλάνθαστο...ΞΥΛΟ!

Ξύλο μπας και στρώσει γιατί μόνο έτσι τελικά είναι άξια να αντιμετωπιστούν κάτι τέτοια ζώα που παίζουν με την ζωή μας! ΟΥΣΤ!

΄Άντε άντε με κάνατε και έβρισα μέσα στην σαρακοστή! :ppp Σας φιλώ!

10 σχόλια:

  1. ΤΙ ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΒΡΕ ΑΝΗΨΟΥΛΙ.ΑΚΟΥ 2.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ;ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;

    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν θα φτάσεις στη φάση του ξύλου, φρόντισε ...να μην υπάρχουν μάρτυρες!

    Κάτι τέτοιοι, τέτοια μεταχείριση χρειάζονται: κύριος με τους κυρίους, και αρχικουφάλα με τις κουφάλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευτυχως που εγινε ο διαχωρισμος γιατι δεν θα τ αντεχα και θα τραβουσα τις κορινοτριχες μου :ρρρρ

    αν του τα δωσεις τα σημαδεψεις τα πεντοχιλιαρα για να τον τσακοσουν :ρρρ


    φιλια μπουρουνιασμενο μουσικουλινι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Θειο ΣΚΡΟΥΤΖ άστα να πάνε τι τραβάω κάθε μα κάθε φορά! Το τι θα γίνει θα φανεί μετά την επίσκεψη στον πρόεδρο!

    @εργδημεργ Έτσι ακριβώς! Απλά ελπίζω να μην φτάσω σε αυτό το σημείο!

    @κορινοσκυλουλινι χαχαχαχα πανάθεμα σε! Ναι το αναφέραμε και αυτό με τα σημαδεμένα σε κάποια φάση! δεν είναι κακό! Φιλιά στα μούτρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μουσικούλη προμηθεύσου ένα καλό μαγνητόφωνo και μετά πήγαινε σε ένα μεγάλο κανάλι (κατά προτίμηση την ώρα των ειδήσεων) και δείξε το αδιάβλητο του συστήματος :D Θα χαρεί πολύ ο δόκτωρ με τη δημοσιότητα... Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα... :D Λίγη χαρά θέλει μη του τη στερήσεις του καημενούλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελα συγκρατήσου και άρχισε τις διπλωματικές π@π@ριές του Υδροχόου (με την καλή έννοια) και τρέλανέ τους όλους.
    Σου έχουμε και άλλη μία Υδροχοίσια μορφή!
    Τα φιλιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μουσικουλη μολις ειδα οτι εισαι και "συναδελφος"!!

    Τι τραβαμε και εμεις οι ηλεκτρονικοι...

    Ρε γαμωτο ομως εμας οσα παιδια ερχονται με μεταγγραφη το τμημα της Λαμιας το παρουσιαζουν σαν παραδεισο, ολοι λενε οτι τα μαθηματα φευγουν αερα και καταργιουνται την ωρα και τη στιγμη που βρεθηκαν στον Πειραια!! Εσυ γιατι τρως τετοιο πακετο ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Εύα μου και αυτό το σκέφτηκα όλα τα σκέφτηκα αλλα δεν έχω κατασταλάξει ακόμη :p

    @Συμμορήτες μου αυτός μόνο απο διπλωματικά χαστούκια θα νιώσει! Δεν υπάρχει περίπτωση!
    Μορφές έχουμε πολλές δόξα το θεό και ας λέει η εύα χαχαχαχα

    @Manolog3 αγαπητέ φίλε και συνάδελφε!!! Όποιοι το παρουσίασαν ως παράδεισο δεν έζησαν απο δεύτερο εξάμηνο και μετά να δουν την γλύκα! Ας τους να λένε! Ο συνδυασμός της χωριατιάς με το "καθηγητιλίκι" ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απλό...μπαίνεις στο γραφείο του, του λες πόσα θέλει να σε περάσει, σου λέει το ποσό, δίνεις ραντεβού, καλείς την αστυνομία και με σημαδεμένα λεφτά τον μπουζουριάζουν...μπορείς ή λέω μαλακίες; :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κίρκη μου! Καταρχήν φιλούρες! Κατα-τέλους δεν ξέρω τι να σε πω! Ίσως και να μπορώ! Θέλει συζήτηση το θέμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάνε το φάλτσο σου!