Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Επιστρέφω σύντομα…

Την Τρίτη έφυγα για Αθήνα ήμουν σίγουρος πως όταν γυρνούσα δεν θα είχα πια internet… όπως ήμουν σίγουρος ότι θα γυρίσω και θα βρω το σπίτι μου παγωμένο!

Έτσι και έγινε… γύρισα χθες το απόγευμα και βρήκα το σπίτι παγωμένο και το internet εκτός! Τα νεύρα μου σε άσχημη κατάσταση… έχω τόσα πολλά στο κεφάλι μου αυτές τις μέρες που το μόνο που ήθελα ήταν να μπω στην ζεστασιά του σπιτιού μου και να ασχοληθώ λιγάκι με το blog και το internet προτού κάτσω να δω τι έχω να κάνω και με ποιόν να πρώτο-επικοινωνήσω για τις σχετικές δουλειές που εκκρεμούν…

Στην πολυκατοικία τα κοινόχρηστα τα έχει αναλάβει ένα γραφείο μα ο υπεύθυνος για τις ώρες λειτουργίας του καλοριφέρ είναι ένας μεγάλος σε ηλικία μπάρμπας(πρώην διαχειριστής)! Το έχω πει ξανά και ξανά αυτός εγώ νομίζω ζει σε άλλη πραγματικότητα στην δική του προφανώς γιατί είναι αδύνατον να βλέπει την κακοκαιρία και να μην το ρυθμίζει το ρημάδι να ανάβει περισσότερο… η ζει σε άλλο σπίτι και το διαμέρισμα του το έχει εκεί για εφεδρικό! Άλλη λύση μα τον Θεό δεν βλέπω…

Τέλος πάντων σήμερα που ξύπνησα πάλι πιασμένος λόγο της υγρασίας τα πήρα τόσο μα τόσο πολύ που ήμουν έτοιμος να πάω από το διαμέρισμα του να του τα πω ένα χεράκι! Αλλά με τόσα νεύρα ήμουν σίγουρος πως θα μάλωνα και επειδή προσπαθώ να το αποφεύγω αυτό πήρα και έγραψα σε ένα χαρτί τα εξής : «Κ. Τάδε Αυξήστε τις ώρες του καλοριφέρ ΔΕΝ είναι φθινόπωρο και έχουμε ΠΑΓΩΣΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ»

Το ανάρτησα πολύ όμορφα στον πίνακα με τα κοινόχρηστα και άμα δεν το λάβει υπόψη θα πάω και θα το κολλήσω στην πόρτα του και αν πάλι αποτύχω θα το κολλήσω στα μούτρα του μια και καλή!

Αυτά έκανα και έφυγα από το σπίτι και ήρθα εδώ να σας τα πω! Θα τα ξαναπούμε μάλλον μετά τις 4 Μαρτίου που θα έχει συνδεθεί η HOL(ελπίζω χωρίς δράματα)
Κάπου εδώ ευχαριστώ που με διαβάζετε καθώς και τους καινούριους μου φίλους που δεν προλαβαίνω να ψαχουλέψω καλά καλά τα blogs τους αλλά θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία! Πήρα φόρα πάλι και έγραψα ολόκληρη σελίδα αλλά το τελειώνω εδώ!

Η καλύτερα εδώ!
Τα φιλία μου και καλή σας μέρα!

5 σχόλια:

  1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΦΤΑΝΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΘΕΡΜΑΝΗ;ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ.ΑΛΛΙΩΣ ΜΙΛΗΣΕ ΤΟΥ.ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ;ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΕΙ;ΟΛΑ ΚΑΛΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλο μήνα SKPOYTZAKO φιλε μου! Εδώ τα ίδια απο Δευτέρα περιμένω την καινούρια γραμμή απο HOL...

    Προς το παρών μια στο τόσο πάω στο ίντερνετ καφε αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να γράψω ούτε να διαβάσω!

    Ελπίζω να μη χρειαστεί να έρθω ξανά γιατί νιώθω πολύ άβολα μέσα στα πιτσιρίκια που με κοιτάνε λες και τους χάλασα την ησυχία τους!

    Είναι gamers βλεπεις :P

    Θα τα πούμε σύντομα ελπίζω και ευχαριστώ για το ενδοιαφέρον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;ΟΛΑ ΚΑΛΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ φίλε! Μόνο καλά δεν είναι!!!

    Ακολουθεί ποστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάνε το φάλτσο σου!