Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Και η HOL τραβάει…. Ξέρεις τώρα τι!

Θυμόμαστε όλοι τα τελευταία επεισόδια με την HOL που μετακόμισα και με πρήξανε μέχρι να μου κάνουν την μεταφορά; Αν όχι κάπου μέσα Ιούνιο-Ιούλιο είναι!

Λοιπόν αφού με σπάσανε τα νεύρα και τα αρχίδια μαζί! (άμα δε το ‘γραφα θα ‘σκαγα με μπούκωνε, καταλαβαίνεις) με τις μεταφορές και όλες αυτές τις λάθος διευθύνσεις και το ανακάτεμα παλαιών και καινούριων, έρχονται τώρα να με ξανα-μανα-πρήξουν γιατί λέει δεν τους πληρώνω!

Εγώ τους λογαριασμούς της HOL τους στέλνω στην Θεσσαλονίκη που έχω τον πατέρα μου (ας πούμε…μη το θίξω) να τα πληρώνει αυτός! Ωραία; Πολύ ωραία θα έλεγα μέχρι που με πήραν τηλέφωνο να με ενημερώσουν για μία οφειλή μου!

Χτυπάει το τηλεφωνάκι απαντώ με ευγένεια τα γνωστά δηλαδή, μου σκάει αυτή το νέο το χαρμόσυνο! Τους λέω ότι δεν έχω εγώ τους λογαριασμούς πρέπει να επικοινωνήσω με άλλον με την σειρά μου και λέει θα με ξαναπάρει σε 2 μέρες! Ρίχνω ένα μίνι καντηλάκι εγώ από μέσα μου γιατί πιστεύω ότι δεν μου τα πλήρωσε, και παίρνω βαθιά ανάσα να πάρω τηλέφωνο τον πατέρα! (με τον οποίο να σημειώσω ότι η επικοινωνία μας τους τελευταίους μήνες ήταν ανύπαρκτη όσο κι αν προσπάθησα)

Φυσικά και δεν ανταποκρίθηκε στις αναπάντητες οπότε του στέλνω και μήνυμα ότι με πήραν για αυτό το λόγο να με πάρει να βγάλουμε μία άκρη! Με παίρνει τηλέφωνο την άλλη μέρα κιόλας(!!!!) του εξηγώ και μου λέει ότι δεν έχουν έρθει λογαριασμοί καθόλου από ένα σημείο και μετά! Όπως καταλάβαμε όλοι σε αυτό το σημείο για ακόμη μια φορά η HOL είχε μπερδέψει την βούρτσα με… την οδοντόβουρτσα!

Περιμένω να με πάρουν λοιπόν από την HOL να τους πω όλο υπερηφάνεια ότι ΔΕΝ φταίω ΕΓΩ που είμαι απλήρωτος! Φυσικά έκαναν πάνω από βδομάδα να με πάρουν! Μου τηλεφώνησαν την Τετάρτη λίγο πριν να φύγω για Αθήνα!

Εξηγώ εγώ στην κοπελιά, μου εξηγεί και αυτή ότι πρέπει να καλέσω στο τμήμα εξυπηρέτησης κοπριτών Ωχ Πελατών (γράψε λάθος) για να μου δώσουν αριθμό κατάθεσης και να διευθετήσω και το θέμα με την λάθος διεύθυνση γιατί αυτοί έχουν ως διεύθυνση αποστολής λογαριασμών την παλιά μου κατοικία που ουδέποτε είχα χρησιμοποιήσει για να μου στέλνουν λογαριασμούς!

Εκεί ρίχνω ένα μάξι καντήλι και αφού έχω καταραστεί τον πούστη τον Bell και όλο του το σόι παίρνω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση! ΑΝΑΜΟΝΗ Τι περίεργο!

Μετά από μερικά λεπτά απάντησαν! Πάω να πω τον καημό μου και να πάρω φόρα για ένα χωσιματάκι και με σταματάει η λεγάμενη λέγοντας μου να της δώσω αριθμό επικοινωνίας γιατί είχαν πολλούς στην αναμονή! Του εξηγώ του μπετού ότι εγώ θα ταξιδέψω και μου ζητάει κινητό! Της το έδωσα αλλά τίποτα ακόμα! Ούτε καν για ένα ραντεβού στα τυφλά δεν με κάλεσαν!

Τέλος πάντων ίσως τους πάρω αύριο! Ίσως τους αφήσω να με καλέσουν μέχρι να μάθουν ότι όταν καλούμε για τέτοια πράγματα φροντίζουμε να έχουμε τις απαραίτητες πληροφορίες όπως τον γαμημένο τον αριθμό κατάθεσης για να πάει ο άλλος να σας πληρώσει γαμώ την κοινωνία μου! Και όχι να τον ταλαιπωρείτε με τηλεφωνήματα και βλακείες! Στο φινάλε φινάλε ας τολμήσουν να κάνουν κανένα αστειάκι ότι μου το κόβουν και θα τους τα κόψω από την ρίζα! Που κάνανε μία μεταφορά γραμμής και μπερδέψανε τα μπούτια τους οι μπουρτζόβλαχοι! Να φανταστείς το ρουτερ το δεύτερο το είχαν στείλει στην Δράμα στο πατρικό μου…

Άλλα αντ’ άλλα τα μεγάλα την παρασκευής το γάλα και το ξινόγαλο σου λέω!!!!
Αμήν!

27 σχόλια:

  1. Ακριβώς το ίδιο. Κι εμάς είχαν να μας στείλουν λογαριασμό κανα τριμηνο και μετά μας έπαιρναν ότι χρωστάμε! Ενώ η HOL στην αρχή ήταν ας πούμε καλή, στην πορεία το έχασαν εντελώς. Είναι από τις πιο φτηνές αλλά και μόνο γι αυτά τα καραγκιοζιλίκια ο άλλος προτιμάει να τα σκάσει να βάλει ConX που μπαίνει και σε μια βδομάδα παρά να μπλέξει μαζί τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμ κίρκη μου πήγα να το κάνω και αυτό το βήμα! Άν καθίσεις να διαβάσεις όλα τα tags με το ίντερνετ θα με κατανοήσεις πλήρως και θα τραβήξεις τα μαλλιά σου στη καλύτερη των περιπτώσεων! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πηγαινε στον πανω οροφο στον brother Και γραφε απο κει
    τι τραβας και εσυ

    φιλακια και καλη βδομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H HOL σε θεμα οργανωσης και εξυπηρετηση πελατων ειναι τα μαυρα της τα χαλια. Ετσι και μπλεξεις δεν ξεμπερδευεις ευκολα.

    Πολλα ατομα που ξερω εχουν προβληματα με την HOL οσο αναφορα θεματα πληρωμης και συννενοησης μαζι τους. Και το κακο εινα πως τα παιδια που ειναι στα τηλεφωνα ειναι παντελως ασχετα και γι' αυτο συνηθως κανουν τους πελατες μπαλακι απο τον εναν υπαλληλο στον αλλον.

    Η καλυτερη λυση ειναι να πας απο τα γραφεια τους και να βγαλεις ακρη, αλλιως θελει γερο στομαχι και πολυ υπομονη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αχ βρε δεν στα ελεγα για την χολ..... δεν ακους χοντροκεφαλο...
    να τα παλι τωρα..
    χαμενα τα εχουν τα κατσικια

    δεν το κοβουν παντως αυτο ειναι ενα συν :Ρ


    καλημεραααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οτενετ παιδι μου......κοψε γραμμη μην πληρωνεις και μπες στην Οτενετ...... να σωθεις!!
    Καλημερα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά αυτά είναι γελοία πράγματα.. Εγώ έχω forthnet και δεν μου έχουν παρουσιαστεί καθόλου προβλήματα.. Και η εξυπηρέτηση τους άψογη.. Τώρα που έμπλεξες θα το υποστείς αλλά αμα είναι κάθε φορά να σου τα πρήζουν άλλαξε την κωλοεταιρία και βάλε άλλη σύνδεση.. Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σου μορφή!
    Η hol είναι γνωστή για την αναξιοπιστία της. Αν και αυτά μπορεί να συμβούν σε κάποιες περιπτώσεις.
    Για όλα αυτά γίνεται μάγκας ο ΟΤΕ και μας εκβιάζει κατά κάποιο τρόπο.
    Μην τσαντίζεσαι.
    Περιμένουμε μια ανα΄ρτηση με χιούμορ και χαρά!!
    Χαιρετισμούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @skouliki τι τραβαω και δεν το μαρτυράω! Φιλί!

    @manolog3 Ακριβώς όπως τα λες είναι! Έχω και παρόμοιες ιστορίες παλιότερες! Το θέμα είναι άμα κατέβω στα γραφεία τους θα πρέπει να τους τα γκρεμίσω!

    @korinoskilo ήμουν 1000% σίγουρος ότι θα έπερνες το υφάκι "στα λεγα εγώωωωωωω" Αλλά εγώ πάλι σε αγαπώ ρε :p

    @Aeriko ήμουν κι εκεί τα έχουμε πει! Πλέον δεν ξανακουνιέμαι!

    @Συννεφούλα κάθε φορά τα ίδια αλλα τι να κάνεις άμα μπορείς κάνε και αλλιώς!!!!

    @Συμμορίτες ο οτες κουνιέται πολύ! Μα πάρα πολύ και δεν θα του περάσει :p τι είπατε; Ανάρτηση με χαρά; I dont know this word :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γειά σου Μουσικούλη!!!Εγώ είχα βάλει on,μετά από διαβεβαίωση ότι στις δυο συνδέσεις, το ένα πακετάκι -για παραχώρηση όχι χάρισμα- εξοπλισμού δωρεάν. Αρνήθηκα να το πληρώσω..και σε αντίποινα, δεν μου έστελναν λογαριασμό για 6 μήνες. Η σύνδεση λειτουργούσε κανονικά..Στο τέλος το πλήρωσα και είπα και ένα τραγούδι(καθόλου φάλτσο, καθότι από φωνή, φωνάρα, χαχα). Αλλά καταλαβαίνω το θυμό σου, έχω βρεθεί αμέτρητες φορές στη θέση σου..Υπομονή και μόλις περάσει ένας χρόνος..διαλοστειλέ τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @pinelopi τι να σου πω μάτια μου! Εγώ πλέον νευριάζω εκείνη τη στιγμή και μετά τα γράφω να γίνει τζερτζελές! Τι άλλο να κάνεις! Άμα έχεις φωνάρα σε προσκαλώ για ντουέτο γιατί μας έχει αφανίσει η πείνα τελευταία :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. χαχαχα μολις μπηκα! κατσε να πιουμε καφε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καθησμενη ειμαι .......
    ορθια δεν μπορω να λεω βλακιες:ρρρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. χαχαχαχ ναι το φαντάζομαι γιατί είπες και πολλές! χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. άσε κι εμείς τα ίδια πάθαμε,με άλλη εταιρεία μέχρι που τους τραβήξαμε μια καταγγελία σύμβασης και συνήλθαν.
    Αλλά δε μας βλέπω για πολύ εκεί...Καλησπέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ααα Δέσποινα ξέρω! Έχω κάνει κι εγώ καταγγελίες! Η μάλλον δεν έκανα ήμουν στα πρόθυρα με εκείνη την τελλάς ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΝΗΨΟΥΛΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΒΙΒΛΙΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ!!!!!
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΧΟΛ ΡΕ ΑΧΙΛΛΕΑ ΤΙΣ ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ Ε!! Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΒΑΡΕΘΕΙ Η ΜΗΠΩΣ ΤΟΧΕΙΣ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?? ΣΕ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τα ίδια και στην Ελλάδα κι εδώ στην Γερμανία αστερί μου! Τι τραβάμε εμέις οι συνδρομητές δεν λέγεται!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;ΟΛΑ ΚΑΛΑ;ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ΣΡΟΥΤΖΑΚΟ μου καλέ μου θειούλη! Τριλογία θα γράψω στο τέλος! Καλό μήνα και σε σένα καμάρι μου!

    @Ανώνημη μάνα ευτυχώς το πρόβλημα λύθηκε αλλά εγώ δεν έχω όρεξη να γράφω! Με έχει πιάσει!

    @Μάτα κούκλα μου!!!! Τόσο χάλια και Γερμανία;;; Περίμενα οτι εκεί θα είναι λίγο πιο σφιχτά τα πράγματα!

    Φιλάκιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΕΡΑΣΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γεια σου ρε θειούλη να σαι καλά! Καλές γιορτές και καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάνε το φάλτσο σου!