Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Ναι γύρισα! Μην μου κρατάτε μούτρα!

Εδώ είμαι ρε παιδιά! Δεν θέλω να έχετε άγχος γιατί έχω αρκετό εγώ για εσάς!

Λοιπόν ΒΑΣΙΚΑ! Συγγνώμη που δεν απάντησα στα σχόλια και Ένα μεγάλο τεράστιο υπερμέγεθες (νααααα με το συμπάθιο) Ευχαριστώ για τις ευχές σας για καλό καλοκαίρι και όλα τα σχετικά!

Τώρα δεν θα αρχίσω να λέω «αχ τι ωραία τα πέρασα και ήταν φανταστικά και παραμυθένια» γιατί εγώ δεν τα λέω αυτά τα πράγματα!

Είπατε κάτι;;; Συνεχίζω…

Έκατσα ένα μήνα στο πατρικό μου με την οικογένεια έτσι παραδοσιακά με τα γέλια τις φωνές τις φασαρίες μας ελληνικά δηλαδή! Πήγα και μία εβδομάδα Κατερίνη που δεν ήταν καθόλου ελληνικά! Έπρεπε να σκαρφαλώσεις εκεί που κάνει ηλιοθεραπεία αυτός που παριστάνει τον ναυαγοσώστη (που στην πραγματικότητα μιλάει με τον παραδίπλα ναυαγοσώστη στον ασύρματο για κάτι γκομενάκια) και να ουρλιάζεις για να βρεις Έλληνα!

Δεν βαριέσαι όμως στην Ελλάδα ζούμε; Ελλάδα είπα και θυμήθηκα ότι θα κάνουν εκλογές λέει το αποφασίσανε τελικά! Άντε να δούμε άμα θα τον ξεσκαλώσουμε τον χοντρό από την καρέκλα να πάρει ανάσα και αυτή η καημένη!

Τέλος πάντων επανέρχομαι στα των διακοπών! Ξενοδοχείο η Ωραία Ελένη! Πςςςς και γαμώ δεν ακούγεται;; Ναι άμα είσαι Γερμανός καλό είναι! Η μάνα μου πάλι θα σκέφτεται ότι είμαι γκρινιάρης αλλά για αυτό κανείς δεν μπορεί χωρίς την αφεντιά μου!

Ξενοδοχείο τριών αστέρων έλεγε… αλλά τα δύο πήγαν περίπατο προφανώς! Με δύο λόγια είχαμε…

1) Ένα ψυγείο το οποίο στην αρχή έλειπε και από την ώρα που ήρθε δεν μας άφησε να κλείσουμε μάτι! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο θόρυβο μπορεί να κάνει μια τετράγωνη βλακεία!

2)Μια τηλεόραση η οποία δεν δούλεψε ποτέ!

3)Ένα μπάνιο που έπρεπε να κάνεις την δουλειά σου σαν τον σούπερ-μαν στο πι και φι γιατί είχε έναν εξαερισμό που θύμιζε αρκετά ελικόπτερο σε απογείωση! Άμα είσαι δυσκοίλιος εννοείτε πως πρέπει να πάρεις μια ασπιρίνη πριν κάνεις οποιαδήποτε επιχείρηση!

Και άλλα είχαμε αλλά δεν θα γκρινιάξω άλλο!

Στο μεταξύ όσο έλειπα ήρθε συνεργείο της Hol και έκανε την γραμμή χωρίς καν να με πάρουν τηλέφωνο! Μου το φύλαξαν και έκπληξη οι μπαγάσες ή μάλλον φοβήθηκαν από τις απειλές του κορινόσκλυλου στο προηγούμενο ποστ!

Αυτά προς το παρών αγαπητά αναγνωστάκια μου (είμαι και πολύ γλωσσοπλάστης να πούμε :P ) Θα επανέρθω με νεότερα! Πάω να σας διαβάσω λίγο! (όχι κυρ’ ελεήσω και τέτοια ρε ανάγνωση εννοώ!)

13 σχόλια:

  1. Αντεεεε ποδαρικο σου κανω μετα τις διακοπες σου....
    Οσο για την Κατερινη σου εχω ενα "τραγουδι" απο Αγαμοι Θυται "με λενε Γιοσα"(τιτλος).....να ακουσεις...
    Ολεεεεεεε εχουμε και HOL λολ!!!!!!
    Καλο σου βραδυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραιο το ποδαρικο!!! Το αερικό να δούμε ποτε θα το χωνέψω!!! Το τραγουδάκι δεν το βρίσκω τώρα!!! Θα το ψάξω όμως!!! Πολλά φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλως ηρθες! (δις)

    Μας ελειψες ειναι η αληθεια.. καλα περασες απο οτι βλεπω ηρθε και το τηλεφωνο μια χαρα καιρος να το χρησιμοποιησεις Call me δλδ χαχαχα!
    Μου ηθελες και ξενοδοχειο τριων αστερων χαχαχα! Θα εγραφα και αλλα εχε χαρη που σεβομαι το μπλογκ αλλιως.. χααχα!

    Μαρουλοφιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαρουλομαρουλακι ευχαριστώ(τρις)

    Σας ελειψα το ξερωωωω! Θα σε παρω τηλεφωνο με την πρώτη ευκαιρία! Με ξέρεις! :P

    Σεβασμος στο blog αφου δεν το σεβομαι εγώ κάποιος πρέπει να το κάνει :p Φιλιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλως το μου και ας αργησε.....
    ειδες βρε ως και την χολ τρομοκρατω:ρρρρ

    και απο το αλλο το διαβασμα να μας ριξεις ενα δεν θα μας κανει κακο.. ισως το χρειαζομαστε:ρρρρ

    κιςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλως τον μουσικουλη μας. οντως εισαι και πολυ γκρινιαρης μικρε. εχει δικιο η μανουλα σου που σου το λεει. αντε αυτη ειναι μανα και σε υπομενει . το κοριτσι σου καλε δεν το σκεφτεσαι; πως θα σε υποφερει αν γκρινιαζειςκαι σαυτο ετσι; χαχαα
    αντε καλο ξημερωμα ναχεις. φιλια απο μια μανα που εχει τρια γκρινιαρικα σαν εσενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελα ρε παιδί,στην Κατερίνη ήσουνα; Κι εγώ ήμουνα στον Πλαταμώνα,πως δεν βρεθήκαμε;;;;Την επόμενη φορά να ουρλιάξεις πιό δυνατά για να σε ακούσω!!!!!

    Οσο για το ξενοδοχείο των 3-2=1 αστέρων, σε πληροφορώ πως οι Γερμανοί είναι πολύ γαλαζοαίματοι για να καταδεχτούν τέτοια χάλια.

    Οσο για σένα,σταμάτα να γκρινιάζεις γιατί θα μου πάθεις τίποτα και είσαι και μικρο παιδί ακόμα :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητό μου παιδί , γύρισες στην εξωτική Λαμία και πάλι; Καλό κουράγιο και να περνάμε και κανένα μάθημα, μην το κάνουμε αρμένικη βίζιτα... Σε διαβάζω ανανεωμένο και θαλερό. Είδες τι κάνει η Κατερίνη; Άντε καλό χειμώνα και λιγότερη γκρίνια, γιατι δεν μπορώ να έχω ανταγωνιστές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @korinoskilo λατρεια μου! Ολα τα καταφερνεις ρε εισαι ο ηρωας μου :P
    πολλα φιλια!

    @Εφη είμαι αρκετά αλλά το κάνω με γούστο και πάντα με λόγο!! Το κοριτσάκι μου νομίζω το απολαμβάνει! Πολλά φιλιά σε σένα και στα παιδάκια σου!

    @Μάτα μου! Πολύ κάτω πήγες! Εγώ πήγα παραλία! Και είδα πολλούς απο τους γαλαζοαίματους να φαίρονται σαν τα γουρούνια! χεχε :p

    @Αγγελική γλυκιά μου δασκάλα εξωτική Λαμιά ε; Πέθανα στο γέλιο! Κανα μάθημα ελπίζω να το περάσουμε! Καλο χειμώνα επίσης αλλά στην γκρίνια θα σε πάω κόντρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γύρισες συμπατριώτη (λόγο Δράμας). Τώρα δεν ρωτάω πως τα πέρασες άσε ξέρω. Να μου σύστησεις το ξενοδοχείο βρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ψήστη πατριωτάκι γύρισα και αφού ξέρεις δεν σου λέω τίποτα!!! Το ξενοδοχείο είπαμ Ωραία Ελένη τρέχα να κάνεις κράτηση απο τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βρε καλώστον! Καλοπέρασες ή μου φαίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάνε το φάλτσο σου!