Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

Ένα τελευταίο πριν να φύγω!

Το ότι ήρθε ο τεχνικός να δει ξανά την γραμμή δεν μας ωφέλησε σε τίποτα! Την είχα μυριστεί εγώ την πουστιά από το τηλεφώνημα! Με παίρνει το πρωί τηλέφωνο και μου λέει «Είμαι από την HOL καλημέρα κτλ κτλ κτλ πότε να περάσω; (και τώρα αμα θέλεις του λέω) ωραία Όθωνος 22 έτσι;» ΝΤΟΙΝΓΚ Το πρώτο καμπανάκι! Όχι του λέω αυτή είναι η παλιά οδός στην Ξάνθου θα έρθεις…

Ήρθε… είδε… κι έφυγε… ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΣΩΣΤΑ!
Τώρα εμένα πως με σύνδεσε ο προηγούμενος… δεν ξέρω να σας πω! Πάντως αυτά τα τυχερά σε εμένα συμβαίνουν το έχετε καταλάβει πιστεύω! Ότι κάνω το κάνω με νύχια και με δόντια! Των αλλωνών τις δουλειές τις τελειώνω στο άψε σβήσε αλλά τις δικές μου, μου τις τρενάρουν όσο (δεν) παίρνει!

Το αφήνω αυτό στην άκρη και προχωρώ στα τελευταία! Αγαπητοί βιτσιόζοι αναγνώστες μου!!! Έλα τώρα που θίχτηκες για να τα διαβάζεις και να γελάς το έχεις το βίτσιο σου αλλά μεταξύ μας θα μείνει κοιμήσου ήσυχος…

Ήρθε η ώρα να φύγω να πάω στην φουκαριάρα την μάνα μου! Σήμερα ξεκινώ με το τρενάκι ίσως κάνω και στάση στην Θεσσαλονίκη για κανα βράδυ!

Το λοιπόν! Σας αφήνω σας φιλώ σας χαιρετώ! Αναρτήσεις δεν πιστεύω να έχουμε εδώ αλλά μην σκάτε δεξιά έχω ένα σωρό διαλεγμένα blogs να διαβάσετε ότι γουστάρετε! Επίσης μπορείτε να διαβάσετε το δικό μου από την αρχή αλλά όχι όλο μαζί μη σας πέσει βαρύ! :Pp

Γεια και χαρά και καλό καλοκαιράκι να έχετε! Συγγνώμη για όλες αυτές τις μέρες ή τους μήνες που δεν απαντώ σε σχόλια και δεν αφήνω και σχόλια σε σας αλλά είπαμε σας διαβάζω! Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ για το βίτσιο σας που με διαβάζετε!

Αυτά τα λίγα (ναι ρε λίγα είναι ούτε 2 σελίδες δεν έγραψα) τα σημαντικά! Καλά να περάσετε ότι και να κάνετε και κάντε ότι μπορείτε για να περάσετε καλά!

Πολλά από τα πολυπόθητα φιλιά μου στις μούρες σας!!!! Bye bye!!!

12 σχόλια:

  1. εγω δεν θυχτικα κα8ολου παντως με το βιτσιοζα .... μεταξυ βιτσιοζων ειληκρινια:ρρρρ
    χαχαααχχα

    καλα να περασειςςςςςςςςςςςςςς γαμω την χολ σου μεσα.....

    ραντεβου στο κεφαλαρι στις δροσιες:ρρρρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλες διακοπες μουσικουλη. καλο καλοκαιρι. να περασεις οσο πιο καλα μπορεις. αντε να σε χαρει και η μανουλα σου λιγο και να την χαρεις και συ.
    την αγαπη μου σε σενα και στην μαμα σου. απο μια αλλη μανα που αγαπαει μετα απο τα παιδια της, ολα τα παιδια του κοσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην σκάς καλό μου, όταν γυρίσεις το κανονίζεις με την ησυχία σου!
    Πήγαινε τώρα να ηρεμίσεις και να ξεκουραστείς, κ εγώ την Πέμπτη φεύγω!
    Φιλιά πολλά, καλά να περνάς, και σε περιμένουμε όλοι ανανεωμένο!
    It is summer timeeeeeee!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΗΨΙΕ ΜΟΥ;ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΟΥ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να πας στην μανα και να εισαι φρονιμος.. Ξερεις εσυ.. Καλα να περασεις καλο καλοκαιριιιιιιιιιι!

    Μαρυλοφιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τσκ τσκ τσκ τι να πω... Τωρα καλές διακοπές κ καλά να περνάς! άσε τα προβληματάκια στην άκρη κ όλα θα φτιάξουν από σεπτέμβρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλό καλοκαίρι να έχεις και όσο για το πρόβλημα με τις γραμμές τους υπομονή θα φτιαχτεί κι αυτό!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να περάσεις καλά και άσε την HOL πίσω σου, κωλοεταιρία κι αυτή τί να πεις!
    Καλή ξεκούραση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μετά από 9 μήνες λειτουργίας οι "Ονειροπαρμένες Απάτητες Διαδρομές" πανε διακοπες..ενα μικρό διάλειμμα ενός μήνα να ξεκουραστούμε.. να ξεφαντώσουμε..να γεμίσουμε της μπαταρίες μας και να γυρίσουμε ανανεωμένοι..Ευχόμαστε από καρδιάς καλό καλοκαίρι, γεμάτο απόλαυση, γνωριμίες, έρωτα και νέα βιωματα ..όπου και να πάτε..ότι και να βρείτε στον δρόμο σας..Και οπως ειπε ο καλος μου φιλος Χρονος..."Αν στο μέρος που θα πάτε ακούσετε την φύση να σας ''μιλάει" τότε πήγατε στο σωστό μέρος" ....Καλό Καλοκαίρι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πήγες επιτέλους στην φοβερή μαμά ή ακόμα σε περιμένει?
    Οπου κι αν είσαι να περνάς τέλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΗΨΙΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΚΝΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΗΨΙΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΒΡΑΒΕΙΑΚΙΑ.ΕΣΕΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ.ΤΙ ΣΟΙ ΘΕΙΟΣ ΘΑ ΕΙΜΟΥΝΑ.ΟΧΙ ΤΣΙΓΓΟΥΝΗΣ ΒΕΒΑΙΑ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάνε το φάλτσο σου!