Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

Να λοιπόν γιατί εξαφανίστηκα!

Είπα να γράψω κάποια πράγματα γιατί θα πάω στο σπίτι μου στη Δράμα σε λίγες μέρες και μετά πάλι θα τα πούμε από Σεπτέμβρη!

Εξαφανίστηκα… ναι εξαφανίστηκα γιατί δεν μπορούσα να ηρεμήσω από την ανέραστη σπιτονοικοκυρά… Τι να πρωτοπώ δεν ξέρω! Είχα και εξεταστική και χέσε μέσα Πολυχρώνη που δεν γίναμε ευζώνοι!

Φεύγοντας από το γαμώ-σπιτο δεν μου έδωσε την προκαταβολή μου πίσω η ελεεινή ρουφιάνα, δεν το έκανα θέμα είπα θα της πω για τους λογαριασμούς (είχε μείνει μία ΔΕΗ και μισό νερό) να τα βρούμε από κει!

Έλα που μου το έπαιξε και πονηρή το κουτορνίθι και μου λέει όχι δεν γίνεται αυτό κτλ κτλ και το έχω ψάξει με δικηγόρους κτλ κτλ.. λέω δεν γαμιέται εγώ γλύτωσα μια φορά! ΑΜ ΔΕ που γλύτωσες αγόρι μου! Με αυτήν είχαμε συνεννοηθεί φεύγοντας και εγώ και η μάνα μου ότι για τους λογαριασμούς θα πάρει εμένα τηλέφωνο πρώτα και σε περίπτωση που εξαφανιστώ (φοβόταν μην την κλέψω η πουτάνα) τότε να πάρει τηλέφωνο και την μάνα μου!

Ένα απόγευμα λοιπόν παίρνω την μάνα μου και την ακούω σε πολύ κακή κατάσταση!
Την είχε πάρει τηλέφωνο η ανέραστη και την είχε νευριάσει σε επικίνδυνο σημείο για την υγεία της (πρώτη μαλακία της ανέραστης… αυτό δεν μένει έτσι) Αυτή είδε μία ΔΕΗ 320 ευρώ και είπε να τα αρπάξει αμέσως για να μην τα χάσει! Μέχρι λεφτά ζήτησε από την μάνα μου να της στείλει και μετά αυτή να της έστελνε τον λογαριασμό! Άκου εξυπνάδα!

Αφού την στόλισε και η μάνα μου παίρνει και εμένα τηλέφωνο… δεν της είπα τίποτα μόνο ότι θα ελέγξω το πράγμα δεν πληρώνω 300 ευρώ έτσι στο χαβαλέ!

Τέλος πάντων μη το κουράζω το θέμα πήγα από κει μου έκανε και κορδελάκια δεν μου έδινε το λογαριασμό της είπα χωρίς λογαριασμό δεν πληρώνω τίποτα! Φυσικά της είπα να μην διανοηθεί να πάρει τηλέφωνο ξανά την μάνα μου γιατί θα γίνει χαμός!(μου ζήτησε και το μισό νερό η γύφτισσα τα 10 ευρώ) Είναι και ηλίθια πίστευε πως θα της τα πλήρωνα χωρίς δεύτερη κουβέντα! Μου δίνει το λογαριασμό…πάω τον ελέγχω, τίποτα και εκεί βγαίνει η τελική απόφαση!

Το συμβόλαιο το γράφει ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ δεν μπορεί να μου κρατήσει την προκαταβολή εφόσον δεν υπάρχουν ζημιές στο μίσθωμα! Αυτή βέβαια ισχυρίστηκε βάψιμο αλλά της απάντησα και για αυτό!

Παίρνω τηλέφωνο και της λέω να μου δώσει έναν αριθμό λογαριασμού πρώτα! Τον δίνει! (που να ήξερε τι ακολουθούσε) ΛΟΙΠΟΝ της λέω 210 η προκαταβολή που κράτησες ΠΑΡΑΝΟΜΑ (εδώ αρχίζει τα σου μου του και της λέω θα έβαφες ούτος η άλλως αφού έχει μούχλα το σπίτι σου μέσα στην υγρασία…) συνεχίζει να λέει κάτι μαλακίες και της λέω άκου να δεις δεν πήρα να συζητήσω πήρα να σου ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ τι θα γίνει και συνεχίζω 210 λοιπόν + 90 πάμε στα 300 της ΔΕΗ(μου έκοψε και 20 ευρώ σε προηγούμενη φάση) και πάρε και 10 ευρώ για το μισό νερό και τέλος σου κάνω κατάθεση 100 ευρώ και κλείσαμε!

Με απείλησε με εισαγγελείς και δικηγόρους την είπα άμα νομίζεις ότι θα σε αναλάβει κανείς πλανάσαι πλάνη οικτρά και μου το έκλεισε! Μέχρι στιγμής δεν μου χτύπησε πόρτα κανείς κλητήρας άντε να δούμε!

Αυτά παιδία για αυτό εξαφανίστηκα ελπίζω να ήταν εντάξει η δικαιολογία! Χεχε γελάμε τώρα αλλά εκείνες τις μέρες έτρεμα από τα νεύρα μου!

Ααααα πέρασα και κουρτίνες και κουρτινόξυλα φυσικά γιατί δεν είχε αλλά αυτό θα το αναλύσουμε άλλη φορά!!!

10 σχόλια:

  1. Είναι να μην πέσεις σε λάθος άνθρωπο τη λάθος στιγμή. Δεν πειράζει τέτοια θα δεις πολλά στη ζωή σου. Μαθαίνεις!!! Πήγαινε τις διακοπές σου και ηρέμησε . Καλά να περάσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πωπω για πολλες σφαλιαρες ειναι αυτη

    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εισαι πανεξυπνο ...... το ξερα ;)

    αντε ασε τα σου μου του εσυ τωρα και γραφε πιο συχνα:Ρ

    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγάντα ρε φίλε! Βγήκες και από αυτή την δυσκολία. Έτσι πρέπει. Εμπειρίες, να μαθαίνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι τρομερό πάντως πως οι περισσότεροι που νοικιάζουν-και ειδικά κάτι τρώγλες- έχουν αυτό το στυλάκι....κουράγιο και προσοχή με τον επόμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πω πω με τι απατεονα έμπλεξες... αμα δεν τον ξέρεις τον άνρθωπο που θα πας να μείνεις στο σπίτι του... παίρνεις ρίσκο μεγάλο. γιαυτό εγώ είμαι υπέρ του να σε συστήνουν για ενοικίαση σπιτιών αν γίνεται.


    ελπίζω να μην έχεις άλλα τράβαλα με αυτήν. κ τώρα καλές διακοπές κ να περάσεις υπέροχα!!!


    σματς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι λες τώρα! Και νόμιζα οτι ξεμπέρδεψες οταν πήγες σε άλλο σπίτι..
    Αλλα αν το έχει στο αίμα του ο άλλος, θα σε τυραννάει κ από μακρυά!
    Φιλιά και καλές διακοπούλες σου εύχομαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Αγγελική τα τραβάω εγώ κάτι τέτοια!!! Θα προσπαθήσω να ηρεμήσω, καλά να περάσεις κι εσύ!

    @Skouliki για κάτι άλλο είναι αλλά δεν το χαλαλίζω για τα μούτρα της! χαχαχαχα φιλί επίσης!

    @korinoskilo αχ βρε Λενιώ αχ καλέ Λενιώ που λέει και το άσμα! Διάβασα και το κορινάκι σήμερα στα κλεφτά χαχαχα! Τετραπέρατος είμαι και θα γράφω πάλι από Σεπτέμβρη να είσαι σίγουρη!!! Φιλάκια!

    @Αλχημιστής άντε να δούμε πόσα θα δούνε τα μάτια μας ακόμη αδερφέ μου!

    @Κίρκη όμορφα το έθεσες! (φοβερός ο τζακσονολογος by the way :P ) Προσέχω αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου βγει!

    @Από μικρό! Είναι αυτό που όταν έχουν να κάνουν με λεφτά οι άνθρωποι τότε φαίνεται ο χαρακτήρας τους! Ελπίζω και εγώ να ξεμπέρδεψα! Καλές διακοπές επίσης! Φιλιά!

    @Spider αγαπημένο μου αραχνάκι με το χαρούμενο πλέον blog! Είναι που δεν θα ηρεμήσει άμα δεν με πηδήξει έστω και ψυχολογικά!!! :p

    Καλές διακοπούλες και φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ελπίζω να ηρεμήσεις από δω και στο εξής.
    Κλητήρας ουτε πρόκειται να έρθει!
    Μην ανησυχείς.
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Εβίτα μου και εγώ έτσι πιστεύω μα εκ του νόμου δεν μπορεί να κάνει κάτι!!! Φιλάκιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάνε το φάλτσο σου!