Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Φτου κι απ’ την αρχή…

Το ότι είμαι πολύ τυχερούλης το έχουμε πει πολλάκις! Ω ναι πάλι το ιντερνετ…
Αλλάξαμε σπιτάκι ωραία και καλά αλλά πρέπει να γίνει και η μεταφορά της γραμμής!
Παίρνω τηλέφωνα να ενημερωθώ μου λένε ότι πρέπει να στείλω την ταυτότητα μου και μια χειρόγραφη αίτηση ότι θέλω μεταφορά της γραμμής μου στην τάδε οδό, με fax όλα αυτά…

Μέσα στην ταραχή της μετακόμισης λοιπόν παιδιά μου να έχω τόσα στον κεφάλι μου έπρεπε να στείλω και τις παπαριές της hol οπότε τους παίρνω ένα τηλέφωνο μιλάω με την κυρία Ε και τις λέω!

Δεν μπορούμε να το κάνουμε κάπως αλλιώς; Έχω μετακόμιση τρέξιμο μην με κάνετε να τρέχω να στέλνω και fax! Τέλος πάντων μου λέει μπορούμε να το κάνουμε με e-mail, μια χαρά λέω εγώ! Μου λέει τι θα πρέπει να τις στείλω την ταυτότητα σκαναρισμένη και την καινούρια οδό και ένα γειτονκό αριθμό!

Τις τα στέλνω (2 Ιουνίου) και μου λέει το αίτημα σας καταχωρήθηκε…κτλ κτλ(αυτή η φάση παίρνει περίπου 20 μέρες μου είπανε…)

Κοιμάμαι ήρεμος εγώ ο φτωχός μουσικούλης ώσπου σκάει μήνυμα στις 16 Ιούνιου μετά από 14 μέρες δηλαδή να μου λέει ότι χρειάζεται λέει να στείλω αίτηση και δικαιολογητικά με fax!

Ε να χέσω τα fax μου μέσα… παίρνω τηλέφωνα στέλνω e-mail χαμός…

Μου απαντάει στο e-mail η κυρία Ε και μου λέει ότι θα χρειαστεί να στείλω ένα fax με έναν λογαριασμό νερού ή ηλεκτρικού για επιβεβαίωση της διευθύνσεως μου για να μπορέσει ο τεχνικός να έρθει!

Να το καταπιώ ΚΑΙ αυτό… τις διευκρινίζω ότι δεν διατίθεμαι να περιμένω άλλες τόσες μέρες… ΔΕΝ το σχολίασε…

Χθες έγραφα στο ΤΕΙ και με πήραν τηλέφωνο… Δεν το πρόλαβα έγραφα! Τους καλώ όταν πάω σπίτι από το σπίτι τις Στέλλας… ΔΕΝ βγάζω άκρη… «Η κυρία Ε έχει γραμμή τώρα δώστε μου τον αριθμό σας να σας καλέσει αμέσως μόλις κλείσει»

Ναι όσο κάλεσε εσάς άλλο τόσο κάλεσε και εμένα… Τα νεύρα μου πλέον έχουν βγει από τα αυτιά μου και απλώνονται στο δωμάτιο!

Στο μεταξύ σήμερα είναι η 17η μέρα!

Σήμερα παίρνω πάαααααλι τηλέφωνο μιλάω εκεί με μία κοπελίτσα η οποία πραγματικά ήθελε να με εξυπηρετήσει αλλά μου είπε πως φαίνεται η κατάσταση να είναι στα χέρια της κυρίας Ε ακόμα… επιπλέον μαθαίνω ότι έπρεπε να κάνω και καινούρια αίτηση να τους στείλω με fax (fuck) Ε ήρθα στα τέρματα μου πάλι!

Άντε ξανά mail στην κυρία Ε της λέω να πε πάρει αυτή τηλέφωνο… Η προηγούμενη κοπελιά της άφησε και αυτή σημείωμα… Αυτή πιάνει δουλειά κατά τις 2..

Άντε να δούμε και ο Θεός βοηθός…

Πάντως σε τρία διαφορετικά τηλέφωνα μάθαμε και από κάτι καινούριο που δεν μου είχαν πει τις προηγούμενες φορές! ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΑΘΗΚΙΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ;;;

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΣΟ ΖΩΑ;;;; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ;;

ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΕΤΕ;;;

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ…

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ; Αν είναι αυτό ρε παιδί μου να το συζητήσουμε το θέμα γιατί εγώ έτοιμος είμαι να σας τα δώσω να τα φάτε!


Αυτάαααααααα! Κάντε μια προσευχή για τον φίλο σας λέμεεεεεε :P

5 σχόλια:

  1. Α, γι αυτό με έπαιρνε μια Ε από ΗΟΛ και μου έλεγε για μουσικούλες, μουσικούλιδες, δεν καταλάβαινα! ;-)

    Καλό το νέο σου κονάκι!
    Μιαααα χαρά σε βρίσκω!

    Ε τώρα, το ότι ακόμα δε σου έχουν φέρει τη γραμμή, προσπέρασέ το για λίγες ακόμα μέρες.
    Άλλωστε ξέρεις πόσο δύσκολο είναι;!
    Για φαντάσου, πόσοι θα χρειαστούν να ξεθάψουν τη γραμμή σου από εκεί που ήταν, μετά να στη σύρουν μέχρι τη νέα της θέση εκεί που είσαι τώρα, μέσα από αμάξια παρκαρισμένα, μέσα από κίνηση, ώστε να στη ξαναθάψουν έξω από το σπίτι σου!
    Τί λες τώρα;! Λίγο το θεωρείς μες στο καλοκαίρι με τόση ζέστη έξω;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχχχχχ στο εχω ξαναπει ..... μετα απο 10 χρονια την εκοψα την χολ γιατι μαλακιζοταν ....
    δεν ακους... δεν ακους :Ρ

    βριζε τωρα να ηρεμισεις

    φιλιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να'ξερες τι έχω τραβήξει εγώ με τρεις διαφορετικές εταιρίες, πάλι καλά θα έλεγες που τραβάς αυτά τα λίγα...

    Εφοπλίσου με υπομονή.

    Κανά δίμηνο θα περιμένεις.

    καλό σκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ μου Μουσικούλη, δεν πληρώνεις πάγιο όμως, χε, χε. Ενώ εγώ που είμαι μάπας και πληρώνω πάγιο, όλα μου γίνονται μέσα σε τρεις εργάσιμες και μάλιστα το πολύ. Άλλα τα μάτια του Λαγού και άλλα τις Κουκουβάγιας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μουσικουλη μου!!!!!!
    μην μου συγχιζεσαι!!!!
    και περνα απο το μπλογκ μου να παραλαβεις το βραβειο σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάνε το φάλτσο σου!